Povezane vesti

Tači: Sanjam o pripajanju Preševa, Bujanovca i Medveđe

Politika pre 12 dana
PRIŠTINA – Kosovski predsednik Hašim Tači izjavio je da ne postoji nikakav sporazum s Beogradom i istakao da je njegov „san” da se opštine na jugu centralne Srbije Preševo, Medveđa i Bujanovac pripoje Kosovu. „Sanjam da Preševo, Medveđa i… »

Šef privremenih institucija u Prištini ponovo "pripaja" Preševo, Bujanovac i Medveđu, iz Srbije mu poručuju: Tači može…

Večernje novosti pre 11 dana
Vulin: On bunca, čeka ga surovo buđenje. Đurić: Svetu otkriva svoje pravo lice. TAČI ne sanja, on bunca. Nekažnjeni ratni zločinac uvek sanja da ponovi svoje zločine. Ako su mu to snovi, čeka ga surovo buđenje. Ovako je ministar odbrane… »

"Tačijevi snovi se neće ostvariti"

B92 pre 11 dana
"AP KiM i opštine Bujanovac, Preševo i Medveđa jesu i biće deo iste države - Republike Srbije, a snovi Hašima Tačija o pripajanju teritorija se neće ostvariti." Ovo je poručio direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Ă�urić. "Hašim… »

Vulin: Ako Tači sanja pripajanje Preševa, Medveđe i Bujanovca čeka ga surovo buđenje!

Pravda pre 11 dana
Ministar odbrane Aleksandar Vulin rekao je da Hašim Tači mora da se probusi iz sna o pripajanju Preševa, Bujanovca i Medveđe tzv. Kosovu! - Tači ne sanja, on bunca. Nekažnjeni ratni zločinac uvek sanja da ponovi svoje zločine. Ako su mu to snovi… »

Marko Đurić zagrmeo na albance: Tači može da sanja da lažnoj državi Kosovo pripoji i Tahiti i Jamajku

Pravda pre 11 dana
Direktor Kancelarije za Kosovo Marko Đurić reagovao je na izjavu predsednika tzv. Kosova Hašima Tačija da je njegov san da jug centralne Srbije – Bujanovac, Preševo i Medveđu pripoji Kosovu, rekavši da se to nikada neće ostvariti i da je… »

Đurić: Tači može da sanja da Kosovu pripoji i Tahiti i Jamajku

Danas pre 11 dana
Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić izjavio je danas da „Autonomna pokrajina Кosovo i opštine Bujanovac, Preševo i Medveđa jesu i biće deo iste države – Republike Srbije“, reagujući na izjavu kosovskog predsednika Hašima… »

Đurić: Tači može da sanja da Kosovu pripoji i Tahiti ili Jamajku

N1 Info pre 11 dana
Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić izjavio je da "Autonomna pokrajina Кosovo i opštine Bujanovac, Preševo i Medveđa jesu i biće deo iste države - Republike Srbije", reagujući na izjavu kosovskog predsednika Hašima Tačija koji… »

Đurić: Tači može da sanja da Kosovu pripoji i Tahiti i Jamajku

Novi magazin pre 11 dana
Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić izjavio je danas da "Autonomna pokrajina Кosovo i opštine Bujanovac, Preševo i Medveđa jesu i biće deo iste države - Republike Srbije", reagujući na izjavu kosovskog predsednika Hašima… »

Tači: Sanjam o pripajanju Preševa, Bujanovca i Medveđe

B92 pre 11 dana
Kosovski predsednik Hašim Tači je izjavio da je njegov "san" da se opštine na jugu centralne Srbije Preševo, Medveđa i Bujanovac pripoje tzv. Kosovu. On je dodao da ne postoji nikakav sporazum s Beogradom. "Sanjam da Preševo, Medveđa i Bujanovac… »

Đurić: Tači može da sanja kako će pripojiti Tahiti ili Jamajku

RTS pre 11 dana
Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju izjavio je da autonomna pokrajina Kosovo i Metohija i opštine Bujanovac, Preševo i Medveđa jesu i biće deo iste države - Republike Srbije. Hašim Tači može da sanja i tome kako će samoproglašenom Kosovu… »

Skandalozna izjava Tačija: Sanjam o pripajanju Preševa, Medveđe i Bujanovca

Blic pre 11 dana
Kosovski predsednik Hašim Tači je izjavio da je njegov “san” da se opštine na jugu centralne Srbije Preševo, Medveđa i Bujanovac pripoje tzv. Kosovu. On je dodao da ne postoji nikakav sporazum s Beogradom. - Sanjam da Preševo, Medveđa i… »

Tači: Sanjam da se Preševo, Medveđa i Bujanovac priključe Kosovu

RTS pre 11 dana
Kosovski predsednik Hašim Tači izjavio je da ne postoji nacrt sporazuma između Beograda i Prištine i dodao da veruje američkom rukovodstvu u posredovanju u dijalogu između dve strane. Rekao je da će poštovati ustav i da će svaki sporazum proći… »

Tači: Sanjam o pripajanju Preševa, Bujanovca i Medveđe

Pravda pre 11 dana
Kosovski predsednik Hašim Tači izjavio je da ne postoji nikakav sporazum s Beogradom i istakao da je njegov "san" da se opštine na jugu Srbije Preševo, Medveđa i Bujanovac pripoje tzv. Kosovu. “Sanjam da Preševo, Medveđa i Bujanovac budu… »

Tači: Sanjam o pripajanju Preševa, Bujanovca i Medveđe

Vranje news pre 11 dana
Vranje/Priština - Kosovski predsednik Hašim Tači izjavio je da ne postoji nikakav sporazum s Beogradom i istakao da je njegov „san” da se opštine na jugu centralne Srbije pripoje Kosovu. - Sanjam da Preševo, Medveđa i Bujanovac budu pripojeni… »

Tači: Sanjam o pripajanju Preševa, Bujanovca i Medveđe

RTV pre 11 dana
PRIŠTINA - Kosovski predsednik Hašim Tači izjavio je da ne postoji nikakav sporazum s Beogradom i istakao da je njegov "san" da se opštine na jugu centralne Srbije Preševo, Medveđa i Bujanovac pripoje Kosovu. "Sanjam da Preševo, Medveđa i… »

Tači: Sanjam o pripajanju Preševa, Bujanovca i Medveđe

Večernje novosti pre 11 dana
Predsednik tzv. Kosova Hašim Tači izjavio je da ne postoji nikakav sporazum s Beogradom i istakao da je njegov "san" da se opštine na jugu centralne Srbije Preševo, Medveđa i Bujanovac pripoje Kosovu. PRIŠTINA - Predsednik tzv. Kosova Hašim Tači… »

Tačijev "san": Opštine na jugu Srbije da se pripoje Kosovu

Mondo pre 11 dana
Kosovski predsednik Hašim Tači izjavio je da ne postoji nikakav sporazum s Beogradom i istakao da je njegov "san" da se opštine na jugu centralne Srbije Preševo, Medveđa i Bujanovac pripoje Kosovu. Kosovski predsednik Hašim Tači izjavio je da ne… »

Tači: Sanjam da se Preševo, Medveđa i Bujanovac pripoje Kosovu

N1 Info pre 11 dana
Predsednik Kosova Hašim Tači demantovao je optužbe kosovskog premijera Aljbina Kurtija, ali i međunarodnih analitičara, o tome da postoji dogovor, odnosno nacrt sporazuma sa Beogradom o razmeni teritorija. Sa druge strane, uveren je da će SAD… »

Vesti dana »