Povezane vesti

Teretni voz naleteo na automobil, poginula jedna osoba

Politika 22.05.2020
Jedna osoba poginula je na deonici barske pruge između Lajkovca i Lazarevca, kada je teretni voz naleteo na automobil, saopštile su Infrastrukture železnice Srbije. Reč je o muškarcu starom 35 godina, koji je vozio automobil „opel korsa”… »

Smrt na pruzi između Lajkovca i Lazarevca: Teretni voz nalateo na automobil, na pružnom prelazu poginuo muškarac (35)

Kurir 22.05.2020
BEOGRAD, 22. maj 2020. (FoNet) - Muškarac star 35 godina poginuo je na pruzi između Lajkovca i Lazarevca, kada je na putnom prelazu obezbeđenom drumskom signalizacijom i svetlosnim saobraćajnim znacima, teretni voz naleteo na automobil, saoštile su… »

Teretni voz naleteo na automobil, jedna osoba poginula

B92 22.05.2020
Jedna osoba poginula je na deonici barske pruge između Lajkovca i Lazarevca, kada je teretni voz naleteo na automobil. Reč je o muškarcu starom 35 godina, koji je vozio automobil "opel korsa". Nesreća se dogodila sinoć u 20.45 sati, na putnom prelazu… »

Tragedija kod Lajkovca Teretni voz naleteo na automobil, poginula jedna osoba

Press 22.05.2020
Jedna osoba poginula je na deonici barske pruge između Lajkovca i Lazarevca, kada je teretni voz naleteo na automobil, saopštile su Infrastrukture železnice Srbije. Foto:blic Reč je o muškarcu starom 35 godina, koji je vozio automobil "opel korsa"… »

Teretni voz naleteo na automobil, poginula jedna osoba

N1 Info 22.05.2020
Muškarac (35) poginuo je kada je teretni voz naleteo na njegov automobil na putnom prelazu između Lajkovca i Lazarevca na kojem je bila ispravna svetlosna signalizacija, saopštila je "Infrastruktura železnica Srbije". Do nesreće je došlo u 20.45, na… »

Voz naleteo na automobil na obezbeđenom putnom prelazu, poginuo vozač opel korse

Danas 22.05.2020
Vozač automobila opel poginuo je sinoć kada je teretni voz naleteo na njegov automobil na obezbeđenom putnom prelazu između Lajkovca i Lazerevca na kojem je bila ispravna svetlosna signalizacija, saopštila je „Infrastruktura železnica Srbije“… »

Teretni voz naleteo na automobil, jedna osoba stradala

RTS 22.05.2020
Jedna osoba je poginula na deonici barske pruge između Lajkovca i Lazarevca, kada je teretni voz naleteo na automobil, saopštile su Infrastrukture železnice Srbije. Reč je o 35-godišnjem muškarcu koji je vozio automobil "opel korsa". Nesreća se… »

Kod Lajkovca voz naleteo na automobil, poginula jedna osoba

RTV 22.05.2020
LAJKOVAC - Jedna osoba poginula je na deonici barske pruge između Lajkovca i Lazarevca, kada je teretni voz naleteo na automobil, saopštile su Infrastrukture železnice Srbije. Reč je o muškarcu starom 35 godina, koji je vozio automobil "opel korsa"… »

Tragedija kod Lajkovca: Teretni voz naleteo na automobil, poginula jedna osoba

Blic 22.05.2020
Jedna osoba poginula je na deonici barske pruge između Lajkovca i Lazarevca, kada je teretni voz naleteo na automobil, saopštile su Infrastrukture železnice Srbije. Reč je o muškarcu starom 35 godina, koji je vozio automobil "opel korsa". Nesreća se… »

Voz naleteo na auto: Muškarac (35) poginuo kod Lajkovca

Večernje novosti 22.05.2020
Jedna osoba poginula je na deonici barske pruge između Lajkovca i Lazarevca, kada je teretni voz naleteo na automobil. LAJKOVAC - Jedna osoba poginula je na deonici barske pruge između Lajkovca i Lazarevca, kada je teretni voz naleteo na automobil… »

Teretni voz naleteo na automobil, poginula jedna osoba

Dnevnik 22.05.2020
LAJKOVAC: Jedna osoba poginula je na deonici barske pruge između Lajkovca i Lazarevca, kada je teretni voz naleteo na automobil, saopštile su Infrastrukture železnice Srbije. Reč je o muškarcu starom 35 godina, koji je vozio automobil "opel korsa"… »

Voz naleteo na automobil kod Lajkovca, jedna osoba poginula

Radio 021 22.05.2020
Muškarac (35) poginuo je kada je teretni voz naleteo na njegov automobil na pružnom prelazu između Lajkovca i Lazerevca, saopštila je "Infrastruktura železnica Srbije". Do nesreće je došlo u 20:45 časova, na deonici barske pruge između Lajkovca i… »

Posle teške nesreće na pruzi u kojoj je poginuo muškarac, oglasila se i Infrastruktura železnice

Telegraf 22.05.2020
Kako kažu, svetlosna signalizacija na ovom putnom prelazu je ispravna i radila je u trenutku nesreće. U četvrtak, u 20.45 sati, na deonici barske pruge između Lajkovca i Lazarevca, na putnom prelazu obezbeđenom drumskom signalizacijom i svetlosnim… »

Vesti dana »