Повезане вести
Сенидах одрасла уз Цецу: Сестра и ја смо забављале рођаке
Нова 22.05.2020
Певачица Сенида Хајдарпашић, познатија као Сенидах бави се хип хоп и треп музиком, али не крије да је од малих ногу слушала фолк и одрасла уз песме Светлане Цеце Ражнатовић, као и уз Дина Мерлина. Наиме, Сенидах се сада присетила… »
Цеца има посебно место у сенидином срцу! А ово је разлог зашто: Присетила се детињства у Црној Гори па открила све!
Курир 22.05.2020
Певачица Сенида Хајдарпашић не крије да још од малих ногу слуша Светлану Цецу Ражнатовић, уз чију је музику заједно са својом сестром имала обичај и да забавља госте који би им долазили у кућу. "Сестра и ја смо знали да… »
Сенидах открила због чега Цеца има посебно место у њеном срцу, јавност за ово није знала
Блиц 22.05.2020
Популарна певачица Сенида Хајдарпашић не крије да од малих ногу слуша фолк диву Светлану Цецу Ражнатовић. - Моји су из Црне Горе, тамо сам ишла два пута годишње током одрастања. Слушам Цецу, Мерлина, гледам филмове… - рекла је… »
Вести дана »

(Фото, видео) гори широм Србије, ванредна ситуација у више места! За 12 сати букнуло више од 620 пожара, има повређених, МУП издао упозорење грађанима - прете санкције
Блиц пре 32 минутајош 54 повезане

Трамп уводи царине од 25 до 35 одсто на увоз из више земаља, укључујући Србију и БиХ
Наслови.аи пре 12 минутајош 53 повезане

Трамп на вечери са Нетањахуом: Хамас спреман да прихвати прекид ватре у Појасу Газе
Данас пре 2 сатајош 28 повезаних

Упозорење РХМЗ на непогоде: Пљускови, грмљавина, град и олујни удари ветар
Еуроневс пре 1 сатјош 26 повезаних