Povezane vesti

“Utvrđujemo istinu o objavljivanju podataka o pacijentima”

Nova 22.05.2020
Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je danas da je resorno ministrastvo preduzelo neophodne korake da se utvrdi istina o slučaju objavljivanja podataka o pacijentima iz Srbije iz sistema nemačke kompanije "Frezenijus" posle nedavnog hakerskg… »

Lončar o slučaju Frezenijus: Preduzeto sve da se utvrdi istina

RTV 22.05.2020
BEOGRAD - Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je danas da je resorno ministarstvo preduzelo neophodne korake da se utvrdi istina o slučaju objavljivanja podataka o pacijentima iz Srbije iz sistema nemačke kompanije ''Frezenijus'' posle nedavnog… »

Privatnost srpskih pacijenata ugrožena: Hakeri objavili podatke

B92 22.05.2020
Nemačka medicinska kompanija Frezenijus saopštila je da su posle hakerskog napada objavljeni podaci o pacijentima iz Srbije iz sistema "Fresenius Medical Care". Koncern je naveo da su posle nedavnog hakerskog napada na kompaniju, u javnost dospeli… »

Kompromitovani podaci Srba: Posle hakerskog napada na nemačku kompaniju, objavljene informacije o pacijentima iz Srbije

Blic 22.05.2020
Nemačka medicinska kompanija Frezenijus saopštila je da su posle hakerskog napada objavljeni podaci o pacijentima iz Srbije iz sistema "Fresenius Medical Care". Koncern je naveo da su posle nedavnog hakerskog napada na kompaniju, u javnost dospeli… »

Objavljeni podaci pacijenata iz Srbije koji su koristili usluge kompanije "Frezenijus"

Radio 021 22.05.2020
Nemačka kompanija "Frezenijus", najveći svetski dobavljač usluga i proizvoda za dijalizu, saopštila je da su podaci o pacijentima iz Srbije iz nekoliko centara za dijalizu, objavljeni od strane neovlašćenih osoba. Na sajtu kompanije navodi se da je… »

Pacijenti iz Srbije na udaru: Ugrožena privatnost ljudi na dijalizi, hakeri objavili lične podatke

Sputnik 22.05.2020
Privatnost pacijenata u Srbiji je ugrožena posle hakerskog napada na nemačku firmu „Frezenijus“, pošto su objavljeni podaci o ljudima koji idu na dijalizu. Nemačka medicinska kompanija Frezenijus saopštila je da su posle hakerskog napada… »

Objavljeni podaci pacijenata iz Srbije koji su koristili usluge kompanije “Frezenijus“

RTS 22.05.2020
Nemačka kompanija "Frezenijus", najveći svetski dobavljač usluga i proizvoda za dijalizu, saopštila je da su neovlašćene osobe objavile podatke o pacijentima iz Srbije iz nekoliko centara za dijalizu. Na sajtu kompanije navodi se da je objavljivanje… »

Nakon hakerskog napada objavljeni podaci pacijenata iz Srbije

Al Jazeera 22.05.2020
Podatke o pacijentima iz nekih dijaliznih centara kompanije Fresenius Medical Care objavila su neovlaštena lica. Njemačka medicinska kompanija Fresenius saopćila je da su poslije hakerskog napada objavljeni podaci o pacijentima iz Srbije iz sistema… »

Hakeri napali nemačku medicinsku kompaniju: Objavljeni podaci i o pacijentima iz Srbije

Telegraf 22.05.2020
Fresenius Medical Care odmah je podneo prijavu protiv nepoznatih napadača državnom tužiocu u Nemačkoj. Nemačka medicinska kompanija Frezenijus (Fresenius) saopštila je da su posle hakerskog napada objavljeni podaci o pacijentima iz Srbije iz sistema… »

Vesti dana »