Povezane vesti
Šokantno priznanje košarkaša Jugoslavije: Duvao sam pred Indijanapolis i video zlato, publika u Berlinu se ne „kolje“ (VIDEO)…
Vesti online 22.05.2020
Nekadašnji košarkaški as Jugoslavije Dejan Koturović, bez pompe se povukao iz košarke, a onda se pojavio kao „ponovo rođen“ nakon burnog perioda življenja i ispričao svoju priču. Tako je Koturović pričao za kanal Balkan info, o svojoj karijeri i brojnim… »
"Duvao sam pred Indijanapolis, imao sam: Vizije!" Koturović šokirao priznanjem o konzumiranju marihuane i scenom kada ga…
Sportal blic 21.05.2020
Ne postoji mnogo ljudi koji su neobičniji u našem sportu od njega. Dejan Koturović je u velikom intrevjuu za "Balkan info" govorio o uspešnoj klupskoj i reprezentativnoj karijeri, koju je tiho završio. Od tog momenta gotovo da ga nema u medijima, ali je… »
Vesti dana »

Partizan može na Hajduk u poslednjem kolu kvalifikacija! Ovo su potencijalni rivali crno-belih za grupu lk
Telegraf pre 4 satijoš 9 povezanih

Kazna do 5.000 evra, oduzimanje dozvole na 2 meseca, ali i zatvor! Novi zakon o saobraćaju danas stupa na snagu u Bugarskoj i stroži je od svih prethodnih
Blic pre 12 minutajoš 1 povezana

Određen pritvor do 30 dana za desetoricu uhapšenih u Novom Pazaru: Advokati ulažu žalbu
Blic pre 7 satijoš 3 povezane

Olivera Kovačević više nije urednica Pesme Evrovizije: „Smenjena sam zbog podrške studentima“
Nedeljnik pre 3 satajoš 1 povezana