Povezane vesti
Šokantno priznanje košarkaša Jugoslavije: Duvao sam pred Indijanapolis i video zlato, publika u Berlinu se ne „kolje“ (VIDEO)…
Vesti online 22.05.2020
Nekadašnji košarkaški as Jugoslavije Dejan Koturović, bez pompe se povukao iz košarke, a onda se pojavio kao „ponovo rođen“ nakon burnog perioda življenja i ispričao svoju priču. Tako je Koturović pričao za kanal Balkan info, o svojoj karijeri i brojnim… »
"Duvao sam pred Indijanapolis, imao sam: Vizije!" Koturović šokirao priznanjem o konzumiranju marihuane i scenom kada ga…
Sportal blic 21.05.2020
Ne postoji mnogo ljudi koji su neobičniji u našem sportu od njega. Dejan Koturović je u velikom intrevjuu za "Balkan info" govorio o uspešnoj klupskoj i reprezentativnoj karijeri, koju je tiho završio. Od tog momenta gotovo da ga nema u medijima, ali je… »
Vesti dana »
"Bukvalno mi pozli!" Marija Šerifović o grupi "Lavina" i Evroviziji, otkrila šta im zameraju: "To uznemirava ljude"
Blic pre 1 satjoš 25 povezanih
Čukarički ide na pobedu protiv Partizana! Marko Jakšić najavio veliku borbu protiv crno-belih: I da izađemo sa 11 omladinaca...
Kurir pre 1 satjoš 34 povezane
Cela Srbija pod narandžastim meteo-alarmom zbog pljuskova s grmljavinom, stiže i zahlađenje
RTS pre 53 minutajoš 22 povezane
"Stvarno nemam snage" Supruga Slobe Vasića zabrinuta izašla sa VMA: Pevač i dalje na pregledima nakon što je pijan izbačen iz aviona (video)
Kurir pre 12 minutajoš 19 povezanih
Ekološki ustanak traži da se obrati Dačić zbog hapšenja šefa beogradske policije
Danas pre 2 satajoš 14 povezanih