Povezane vesti
Tači najavio da napušta politiku po završetku mandata
Danas 22.05.2020
Predsednik Kosova Hašim Tači najavio je danas da će, kada mu u februaru iduće godine istekne mandat, napustiti političku scenu na Kosovu i da se raduje tome. „Znam ulogu i izvršne vlasti i predsedništva i vrlo jasnu razliku u nadležnostima“… »
I bilo je vreme: Tači napušta politiku?!
Pravda 22.05.2020
Tzv. kosovski predsednik Hašim Tači najavio je da će, kada mu u februaru iduće godine istekne mandat, napustiti političku scenu na KiM i rekao da se raduje tome. - Znam ulogu i izvršne vlasti i predsedništva i vrlo jasnu razliku u nadležnostima -… »
Tači: Napustiću politiku kad mi istekne mandat
Nova 22.05.2020
Kosovski predsednik Hašim Tači izjavio je da će, kada mu u februaru iduće godine istekne mandat, napustiti političku scenu na Kosovu i naveo da se tome raduje. “Znam ulogu i izvršne vlasti i predsedništva i vrlo jasnu razliku u nadležnostima”… »
Vesti dana »
Ovo je scenario koji čeka Srbiju posle sankcija nis-u! Postoji nekoliko opcija: Evo šta je najgore što može da se desi
Blic pre 45 minutajoš 36 povezanih
Jokićev trijumfalni povratak i saradnja s Vestbrukom za istoriju
Sport klub pre 3 satajoš 25 povezanih
11 Mrtvih,: 300.000 evakuisanih Pakleni požari u Los Anđelesu ne prestaju, proglašena vanredna situacija: Hiljade zatvorenika učestvuje u gašenju vatrene stihije (foto)
Blic pre 1 satjoš 23 povezane
Tenis je ovo čekao skoro pola veka: Novakov prijatelj ispisao novu stranicu istorije i zadao mu „domaći zadatak“
Nova pre 39 minutajoš 15 povezanih
Bajden kaže da je Putin u lošem položaju oko Ukrajine, posle uvođenja novih sankcija
Beta pre 2 satajoš 12 povezanih