Повезане вести
Тачи најавио да напушта политику по завршетку мандата
Данас 22.05.2020
Председник Косова Хашим Тачи најавио је данас да ће, када му у фебруару идуће године истекне мандат, напустити политичку сцену на Косову и да се радује томе. „Знам улогу и извршне власти и председништва и врло јасну разлику у… »
И било је време: Тачи напушта политику?!
Правда 22.05.2020
Тзв. косовски председник Хашим Тачи најавио је да ће, када му у фебруару идуће године истекне мандат, напустити политичку сцену на КиМ и рекао да се радује томе. - Знам улогу и извршне власти и председништва и врло јасну разлику… »
Тачи: Напустићу политику кад ми истекне мандат
Нова 22.05.2020
Косовски председник Хашим Тачи изјавио је да ће, када му у фебруару идуће године истекне мандат, напустити политичку сцену на Косову и навео да се томе радује. “Знам улогу и извршне власти и председништва и врло јасну разлику у… »
Вести дана »
Црна Трава, Предејане и Вучје код Лесковца и Медвеђа остају без могућности да точе гориво на пумпама
Југ пресс пре 37 минутајош 46 повезаних
Ових деветоро студената је на удару власти због Видовданског протеста: Терете их за припремање дела против уставног уређења
Глас Зајечара пре 5 сатијош 29 повезаних
Сензационално! Закон "Коначно свој на своме" донет на Вучићеву инцијативу даје невероватне резултате! За само пар сати 14.500 грађана поднело пријаву
Курир пре 2 сатајош 123 повезане
'Стојимо уз Украјину', поручили европски савезници после састанка са Зеленским
BBC News пре 22 минутајош 76 повезаних
Проблеми Звезде пред меч са Партизаном - Грејем се пожалио на бол у нози, Монеке и Добрић неизвесни
РТС пре 7 минутајош 52 повезане