Povezane vesti
Tači najavio da napušta politiku po završetku mandata
Danas 22.05.2020
Predsednik Kosova Hašim Tači najavio je danas da će, kada mu u februaru iduće godine istekne mandat, napustiti političku scenu na Kosovu i da se raduje tome. „Znam ulogu i izvršne vlasti i predsedništva i vrlo jasnu razliku u nadležnostima“, rekao je… »
I bilo je vreme: Tači napušta politiku?!
Pravda 22.05.2020
Tzv. kosovski predsednik Hašim Tači najavio je da će, kada mu u februaru iduće godine istekne mandat, napustiti političku scenu na KiM i rekao da se raduje tome. - Znam ulogu i izvršne vlasti i predsedništva i vrlo jasnu razliku u nadležnostima - rekao… »
Tači: Napustiću politiku kad mi istekne mandat
Nova 22.05.2020
Kosovski predsednik Hašim Tači izjavio je da će, kada mu u februaru iduće godine istekne mandat, napustiti političku scenu na Kosovu i naveo da se tome raduje. “Znam ulogu i izvršne vlasti i predsedništva i vrlo jasnu razliku u nadležnostima”, rekao je… »
Vesti dana »

Novak će preskočiti trening: Ne znam šta više mogu da uradim
Sport klub pre 11 minutajoš 39 povezanih

Pljuskovi i grmljavina: RHMZ objavio kada nas očekuje promena vremena
Danas pre 10 satijoš 5 povezanih

Druga pobeda Srbije na Evrobasketu, uprkos povredi Bogdanovića i isključenju Petruševa
BBC News pre 4 satijoš 4 povezane

"Srbija ne prihvata nasilne proteste": Vučić odgovorio "Gardijanu": Za devet meseci, u Srbiji je održano više od 23.000 neodobrenih skupova
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Profesor Boris Antić o uzrocima nesreće u Zemunu – ljudski faktor i kontrola profesionalnih vozača
RTS pre 6 minutajoš 2 povezane