Povezane vesti
Dejan Stanković o tripleti: Ukras karijere i dan kad sam shvatio da svako odricanje ima svrhu
Mozzart sport 22.05.2020
“Moj životni put i profesionalni izbor dobili su apsolutni smisao”, kaže trener Crvene zvezde. Havijer Zaneti je bio prvi među jednakima. Ali ko je imao tu priliku da krajem protekle decenije prisustvuje nekoj Interovoj utakmici mogao je da vidi da… »
Stanković: Decenija magije Intera i krune moje karijere
Nova 22.05.2020
Dejan Stanković, legendarni fudbaler Intera i trener Crvene zvezde, nikada neće zaboraviti 22. maj 2010. godine kada je sa nero-azurima pokorio Evropu. Tačno deset godina prošlo je od Interovog najvećeg uspeha i osvajanja Lige šampiona u Madridu. Na… »
Dejan Stanković deceniju posle osvajanja LŠ: Ukras moje karijere
Sportski žurnal 22.05.2020
Jedan od najboljih srpskih fudbalera u poslednje dve decenije, od zimus trener Crvene zvezde, ističe da je te večeri u Madridu, u toku slavlja i euforije imao isti stav kao danas, 10 godina kasnije - to je trenutak koji je čekao ceo život. Trofej Lige… »
Vesti dana »
UN: Izraelski naseljenici proterali više od 1.720 Palestinaca iz Zapadne obale
RTV pre 43 minutajoš 49 povezanih
Uspavana Zvezda nije došla na derbi: Protiv Partizana ovakav nemaš šta da tražiš na terenu
Mondo pre 36 minutajoš 35 povezanih
Ciklon sa zapada stigao u Srbiju: Jak olujni vetar doneće nam i osetni pad temperature
Euronews pre 3 satajoš 33 povezane
Nova: Goran Vesić će danas biti saslušan pred Višim javnim tužilaštvom u Novom Sadu
Beta pre 1 satjoš 21 povezana