Повезане вести

Доктор Стевановић о борби са корона вирусом: Сувише је рано за славље, ово још траје

Доктор Стевановић о борби са корона вирусом: Сувише је рано за славље, ово још траје

Телеграф 22.05.2020
- Оно што смо знали јесте да инфектолошка служба мора да буде та која ће да поднесе први удар и помогне здравственом систему да се прилагоди - рекао је Стевановић. Начелник Клинике за инфективне и тропске болести Клиничког центра… »
Вучић лекарима: Ви сте хероји Србије. Не осврћите се кад добацују, они не знају колико је било тешко

Вучић лекарима: Ви сте хероји Србије. Не осврћите се кад добацују, они не знају колико је било тешко

Телеграф 22.05.2020
Председник Србије је рекао да ће медицински радници заувек остати хероји и јунаци наше земље. Иако су дани у којима су радили били пуни мука, остаће, истакао је, упамћени као дани херојства и славе. Председник Србије Александар… »
Медицински радници, хероји битке са вирусом: Из борбе са епидемијом зашли смо храбрији и богатији за драгоцено искуство

Медицински радници, хероји битке са вирусом: Из борбе са епидемијом зашли смо храбрији и богатији за драгоцено искуство

Курир 22.05.2020
БЕОГРАД - Из борбе са корона вирусом изашли смо храбрији, паметнији и богатији за потпуно ново искуство, кажу медицински радници који су током епидемије били ангажовани у ковид болницама, а који ''довољним успехом'' сматрају то… »
Александар Вучић: Сећам се ноћи када сам сина одвео у болницу... (видео)

Александар Вучић: Сећам се ноћи када сам сина одвео у болницу... (видео)

Мондо 22.05.2020
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да се сећа ноћи када је сина Данила оставио у болници због корона вируса и изразио велику захвалност српским лекарима који су се борили за животе грађана Србије током пандемије… »
Вучић лекарима: Сећам се кад сам остављао сина у ваше руке

Вучић лекарима: Сећам се кад сам остављао сина у ваше руке

Нова 22.05.2020
Сећам се те ноћи када сам остављао сина у болницу, остављате оно што вам је највредније и остављате у руке некоме коме верујете више него себи, рекао је председник Србије Александар Вучић на пријему за медицинске раднике… »
Вучић медицинарима: Остаћете јунаци наше земље, вама сам те ноћи оставио и нешто највредније, сина! (курир ТВ)

Вучић медицинарима: Остаћете јунаци наше земље, вама сам те ноћи оставио и нешто највредније, сина! (курир ТВ)

Курир 22.05.2020
У Палати "Србија" одржан је пријем медицинских радника, лекара и медицинских сестара, који су били ангажовани у Ковид болницама. 11.16 Обраћа се председник Вучић - У почетку су сви аплаудирали, а данас преиспитују, шта год ко… »
Председник Србије са лекарима и медицинским сестрама из ковид болница

Председник Србије са лекарима и медицинским сестрама из ковид болница

Дневник 22.05.2020
БЕОГРАД: Председник Александар Вучић приредио је данас пријем за медицинске раднике, лекаре и медицинске сестре који су били ангажовани у ковид болницама. Пријем је организован у знак захвалности медицинским радницима за допринос… »
Вучић се данас састаје са медицинским радницима ангажованим у ковид болницама

Вучић се данас састаје са медицинским радницима ангажованим у ковид болницама

Србија данас 22.05.2020
Председник захвалан свима онима који су били на првој линиј борбе против вируса. Председник Србије Александар Вучић примиће данас медицинске раднике, лекаре и медицинске сестре који су били ангажовани у Ковид болницама. Вучић ће… »

Вести дана »