Povezane vesti

Doktor Stevanović o borbi sa korona virusom: Suviše je rano za slavlje, ovo još traje

Doktor Stevanović o borbi sa korona virusom: Suviše je rano za slavlje, ovo još traje

Telegraf 22.05.2020
- Ono što smo znali jeste da infektološka služba mora da bude ta koja će da podnese prvi udar i pomogne zdravstvenom sistemu da se prilagodi - rekao je Stevanović. Načelnik Klinike za infektivne i tropske bolesti Kliničkog centra Srbije, dr Goran… »
Vučić lekarima: Vi ste heroji Srbije. Ne osvrćite se kad dobacuju, oni ne znaju koliko je bilo teško

Vučić lekarima: Vi ste heroji Srbije. Ne osvrćite se kad dobacuju, oni ne znaju koliko je bilo teško

Telegraf 22.05.2020
Predsednik Srbije je rekao da će medicinski radnici zauvek ostati heroji i junaci naše zemlje. Iako su dani u kojima su radili bili puni muka, ostaće, istakao je, upamćeni kao dani herojstva i slave. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas… »
Medicinski radnici, heroji bitke sa virusom: Iz borbe sa epidemijom zašli smo hrabriji i bogatiji za dragoceno iskustvo

Medicinski radnici, heroji bitke sa virusom: Iz borbe sa epidemijom zašli smo hrabriji i bogatiji za dragoceno iskustvo

Kurir 22.05.2020
BEOGRAD - Iz borbe sa korona virusom izašli smo hrabriji, pametniji i bogatiji za potpuno novo iskustvo, kažu medicinski radnici koji su tokom epidemije bili angažovani u kovid bolnicama, a koji ''dovoljnim uspehom'' smatraju to što je u najtežim… »
Aleksandar Vučić: Sećam se noći kada sam sina odveo u bolnicu... (video)

Aleksandar Vučić: Sećam se noći kada sam sina odveo u bolnicu... (video)

Mondo 22.05.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da se seća noći kada je sina Danila ostavio u bolnici zbog korona virusa i izrazio veliku zahvalnost srpskim lekarima koji su se borili za živote građana Srbije tokom pandemije. Predsednik Srbije… »
Vučić lekarima: Sećam se kad sam ostavljao sina u vaše ruke

Vučić lekarima: Sećam se kad sam ostavljao sina u vaše ruke

Nova 22.05.2020
Sećam se te noći kada sam ostavljao sina u bolnicu, ostavljate ono što vam je najvrednije i ostavljate u ruke nekome kome verujete više nego sebi, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić na prijemu za medicinske radnike angažovane u kovid bolnicama… »
Vučić medicinarima: Ostaćete junaci naše zemlje, vama sam te noći ostavio i nešto najvrednije, sina! (kurir TV)

Vučić medicinarima: Ostaćete junaci naše zemlje, vama sam te noći ostavio i nešto najvrednije, sina! (kurir TV)

Kurir 22.05.2020
U Palati "Srbija" održan je prijem medicinskih radnika, lekara i medicinskih sestara, koji su bili angažovani u Kovid bolnicama. 11.16 Obraća se predsednik Vučić - U početku su svi aplaudirali, a danas preispituju, šta god ko pokušao da uradi, vi ćete… »
Predsednik Srbije sa lekarima i medicinskim sestrama iz kovid bolnica

Predsednik Srbije sa lekarima i medicinskim sestrama iz kovid bolnica

Dnevnik 22.05.2020
BEOGRAD: Predsednik Aleksandar Vučić priredio je danas prijem za medicinske radnike, lekare i medicinske sestre koji su bili angažovani u kovid bolnicama. Prijem je organizovan u znak zahvalnosti medicinskim radnicima za doprinos i rezultate u borbi sa… »
Vučić se danas sastaje sa medicinskim radnicima angažovanim u kovid bolnicama

Vučić se danas sastaje sa medicinskim radnicima angažovanim u kovid bolnicama

Srbija danas 22.05.2020
Predsednik zahvalan svima onima koji su bili na prvoj linij borbe protiv virusa. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primiće danas medicinske radnike, lekare i medicinske sestre koji su bili angažovani u Kovid bolnicama. Vučić će se sastati s medicinskim… »

Vesti dana »

Počela je prijava nelegalnih objekata po novom zakonu

Počela je prijava nelegalnih objekata po novom zakonu

Glas Šumadije pre 35 minutajoš 19 povezanih
Sunčan dan posle maglovitog jutra

Sunčan dan posle maglovitog jutra

Vesti online pre 50 minutajoš 15 povezanih
Pobede Indijane, Finiksa i San Antonija u NBA ligi

Pobede Indijane, Finiksa i San Antonija u NBA ligi

Nedeljnik pre 1 satjoš 16 povezanih