Povezane vesti
Boris Tadić: Ja nikad neću nestati iz politike
Nova 22.05.2020
"Vidimo se u nekom novom filmu". Tim rečima završio je Boris Tadić govor u izbornoj noći kada je od Tomislava Nikolića izgubio predsedničku trku 20. maja 2012. godine. Na isti datum, osam godina kasnije, Tadić za BBC na srpskom kaže da je već tada mogao… »
"Vidimo se u nekom novom filmu"! Boris Tadić: Ja nikada neću nestati iz politike!
Pravda 22.05.2020
„Vidimo se u nekom novom filmu." Tim rečima završio je Boris Tadić govor u izbornoj noći kada je od Tomislava Nikolića izgubio predsedničku trku 20. maja 2012. godine. Na isti datum, osam godina kasnije, Tadić za Bi Bi Si na srpskom kaže da je već tada… »
Intervju petkom - Boris Tadić: Ja nikad neću nestati iz politike
Radio 021 22.05.2020
Nekadašnji predsednik Srbije osam godina posle izbornog poraza kojim je promenjena vlast u Srbiji govori uzrocima takvog ishoda, ali i budućnosti srpske politike. DIMITAR DILKOFF/AFP/GettyImages 20. maj 2012. godine - trenutak kada Boris Tadić čestita… »
Vesti dana »

Nove cene goriva u Srbiji: evrodizel 193 dinara, benzin 178 dinara do 15. avgusta
Naslovi.ai pre 12 minutajoš 26 povezanih

uživo KRIZA NA BLISKOM ISTOKU Nemačka obustavlja izvoz oružja Izraelu
Euronews pre 7 minutajoš 40 povezanih

Novi toplotni talas u Srbiji donosi temperature do 38 stepeni i više, uz crveno upozorenje za nedelju
Naslovi.ai pre 39 minutajoš 42 povezane

Dogovoreno mesto susreta Trampa i Putina, nije otkriveno gde i kada
BBC News pre 1 satjoš 37 povezanih