Povezane vesti

Vučić o stanju u zdravstvu i koroni: Testiramo najviše, ponosan sam na posao koji smo uradili

Vučić o stanju u zdravstvu i koroni: Testiramo najviše, ponosan sam na posao koji smo uradili

Srbija danas 22.05.2020
Konferencija predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se na konferenciji za medije rekavši da je ponosan na to što su uradili medicinari u Srbiji za vreme korona virusa. - Ponosan sam na to što su radili Kon… »
Vučić objasnio zašto Srbija ima više zaraženih od zemalja u regionu

Vučić objasnio zašto Srbija ima više zaraženih od zemalja u regionu

Mondo 22.05.2020
Brojke pokazuju da u Srbiji ima više zaraženih korona virusom nego u zemljama regiona - evo šta o tome kaže predsednik Aleksandar Vučić. Brojke pokazuju da u Srbiji ima više zaraženih korona virusom nego u zemljama regiona - evo šta o tome kaže… »
Vučić o koroni: Testiramo najviše, uradili smo dobar posao! O KiM: Tačijevi snovi nek ostanu na snovima kurir TV

Vučić o koroni: Testiramo najviše, uradili smo dobar posao! O KiM: Tačijevi snovi nek ostanu na snovima kurir TV

Kurir 22.05.2020
Ponosan sam na to što su radili Kon, Kisić i ostali, napravili su ozbiljan posao, kazao je predsednik Vučić na konferenciji za medije. Ponosan sam na činjenicu da testiramo mnogo ljudi, juče smo testirali 7.000 ljudi, kako mislite da neko u regionu… »

Vesti dana »