Povezane vesti
Vučić o stanju u zdravstvu i koroni: Testiramo najviše, ponosan sam na posao koji smo uradili
Srbija danas 22.05.2020
Konferencija predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se na konferenciji za medije rekavši da je ponosan na to što su uradili medicinari u Srbiji za vreme korona virusa. - Ponosan sam na to što su radili Kon… »
Vučić objasnio zašto Srbija ima više zaraženih od zemalja u regionu
Mondo 22.05.2020
Brojke pokazuju da u Srbiji ima više zaraženih korona virusom nego u zemljama regiona - evo šta o tome kaže predsednik Aleksandar Vučić. Brojke pokazuju da u Srbiji ima više zaraženih korona virusom nego u zemljama regiona - evo šta o tome kaže… »
Vučić o koroni: Testiramo najviše, uradili smo dobar posao! O KiM: Tačijevi snovi nek ostanu na snovima kurir TV
Kurir 22.05.2020
Ponosan sam na to što su radili Kon, Kisić i ostali, napravili su ozbiljan posao, kazao je predsednik Vučić na konferenciji za medije. Ponosan sam na činjenicu da testiramo mnogo ljudi, juče smo testirali 7.000 ljudi, kako mislite da neko u regionu… »
Vesti dana »

Dačić: Fotografija koju je Dijana Hrka prijavila kao uznemirujuću nije naknadno poslata, nastala još u martu 2020.
Blic pre 7 satijoš 3 povezane

Đoković uspešno započeo turnir u Majamiju: Hidžikata je „arhiviran“, sledi meč sa Argentincem
Danas pre 8 satijoš 2 povezane

(VIDEO) Građani se okupili ispred niške policije: Ne zna se zašto je priveden student Mateja Nikolić, ne dozvoljava se ulazak advokata
Danas pre 6 satijoš 2 povezane

Vrlo težak poraz Partizana: Efes deklasirao crno-bele u prepunoj Areni
Danas pre 6 satijoš 2 povezane