Povezane vesti
Belodedić: Rizikovao sam sve zbog Zvezde, isplatilo se
Nova 22.05.2020
Miodrag Belodedić je 29. maja 1991. godine u Bariju postao prvi fudbaler koji je sa dva kluba iz istočne Evrope, Steauom i Crvenom zvezdom osvojio Kup šampiona. Malo je fudbalera bilo u svetu kalibra Miodraga Belodedića, možda mu je po svemu pandan tada… »
Miodrag Belodedić: Vredelo je rizikovati zbog Zvezde
Hot sport 22.05.2020
Miodrag Belodedić je 29. maja 1991. godine u Bariju postao prvi fudbaler koji je sa dva kluba iz istočne Evrope, Steauom i Crvenom zvezdom, ali i sa dve zemlje, osvojio Kup šampiona i upisao se u svetske almanahe. Malo je igrača bilo u svetu kalibra… »
Belodedić evocira uspomene na evropskog šampiona: Zvezda je imala neverovatan tim mladih igrača
Večernje novosti 22.05.2020
Nije mi se dopao politički režim u Rumuniji, pa sam otišao u Jugoslaviju i tamo našao još jednu ljubav, seća se vlasnik dve evro titule. On je među prvim igračima sa ovih naših krajeva koji su saznali kako je biti evropski šampion, slaviti u finalu i… »
Belodedić se poverio "Marki": Kakva je timčina bila Crvena zvezda!
Mondo 22.05.2020
Legendarni defanzivac govorio je za najpoznatiji španski sportski list o uspesima crveno-belih iz 1991. godine. Legendarni defanzivac govorio je za najpoznatiji španski sportski list o uspesima crveno-belih iz 1991. godine. Kada se jednog dana bude… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za četvrtak, 23. jul: Sutra ujutru sunčano, popodne oblačno sa kišom
Beta pre 2 satajoš 40 povezanih
Otežan uvoz naftnih derivata u Srbiju zbog niskog vodostaja Dunava
Naslovi.ai pre 2 satajoš 27 povezanih
Zbog afričke kuge eutanazirano oko 700 svinja na delu teritorije Sremske Mitrovice
Blic pre 11 minutajoš 24 povezane
Uhapšen vozač kamiona koji je vozilom udario radnika Hitne pomoći iz Vranja
Radio 021 pre 2 satajoš 21 povezana
Eskalacija sukoba: Napadi na Iran, raketni incidenti i diplomatski pritisci
Naslovi.ai pre 16 minutajoš 23 povezane