Повезане вести
Белодедић: Ризиковао сам све због Звезде, исплатило се
Нова 22.05.2020
Миодраг Белодедић је 29. маја 1991. године у Барију постао први фудбалер који је са два клуба из источне Европе, Стеауом и Црвеном звездом освојио Куп шампиона. Мало је фудбалера било у свету калибра Миодрага Белодедића, можда му… »
Миодраг Белодедић: Вредело је ризиковати због Звезде
Хот спорт 22.05.2020
Миодраг Белодедић је 29. маја 1991. године у Барију постао први фудбалер који је са два клуба из источне Европе, Стеауом и Црвеном звездом, али и са две земље, освојио Куп шампиона и уписао се у светске алманахе. Мало је играча… »
Белодедић евоцира успомене на европског шампиона: Звезда је имала невероватан тим младих играча
Вечерње новости 22.05.2020
Није ми се допао политички режим у Румунији, па сам отишао у Југославију и тамо нашао још једну љубав, сећа се власник две евро титуле. Он је међу првим играчима са ових наших крајева који су сазнали како је бити европски… »
Белодедић се поверио "Марки": Каква је тимчина била Црвена звезда!
Мондо 22.05.2020
Легендарни дефанзивац говорио је за најпознатији шпански спортски лист о успесима црвено-белих из 1991. године. Легендарни дефанзивац говорио је за најпознатији шпански спортски лист о успесима црвено-белих из 1991. године. Када… »
Вести дана »
Четири удеса током ноћи у Београду: Седморо повређених, три особе имају тешке повреде
Б92 пре 55 минутајош 10 повезаних
Након јутарњег мраза следи топао децембарски дан Температура до 16 степени, али магла остаје ево какво нас време очекује наредних седам дана
Дневник пре 45 минутајош 9 повезаних
Тендер за санацију станица у Новом Саду, Бачкој Тополи и Суботици: Чекају ли нас вештачење и арбитража
Форбес пре 1 сатјош 1 повезана