Povezane vesti

Belodedić: Rizikovao sam sve zbog Zvezde, isplatilo se

Belodedić: Rizikovao sam sve zbog Zvezde, isplatilo se

Nova 22.05.2020
Miodrag Belodedić je 29. maja 1991. godine u Bariju postao prvi fudbaler koji je sa dva kluba iz istočne Evrope, Steauom i Crvenom zvezdom osvojio Kup šampiona. Malo je fudbalera bilo u svetu kalibra Miodraga Belodedića, možda mu je po svemu pandan… »
Miodrag Belodedić: Vredelo je rizikovati zbog Zvezde

Miodrag Belodedić: Vredelo je rizikovati zbog Zvezde

Hot sport 22.05.2020
Miodrag Belodedić je 29. maja 1991. godine u Bariju postao prvi fudbaler koji je sa dva kluba iz istočne Evrope, Steauom i Crvenom zvezdom, ali i sa dve zemlje, osvojio Kup šampiona i upisao se u svetske almanahe. Malo je igrača bilo u svetu kalibra… »
Belodedić evocira uspomene na evropskog šampiona: Zvezda je imala neverovatan tim mladih igrača

Belodedić evocira uspomene na evropskog šampiona: Zvezda je imala neverovatan tim mladih igrača

Večernje novosti 22.05.2020
Nije mi se dopao politički režim u Rumuniji, pa sam otišao u Jugoslaviju i tamo našao još jednu ljubav, seća se vlasnik dve evro titule. On je među prvim igračima sa ovih naših krajeva koji su saznali kako je biti evropski šampion, slaviti u… »
Belodedić se poverio "Marki": Kakva je timčina bila Crvena zvezda!

Belodedić se poverio "Marki": Kakva je timčina bila Crvena zvezda!

Mondo 22.05.2020
Legendarni defanzivac govorio je za najpoznatiji španski sportski list o uspesima crveno-belih iz 1991. godine. Legendarni defanzivac govorio je za najpoznatiji španski sportski list o uspesima crveno-belih iz 1991. godine. Kada se jednog dana bude… »

Vesti dana »