Повезане вести

Белодедић: Ризиковао сам све због Звезде, исплатило се

Белодедић: Ризиковао сам све због Звезде, исплатило се

Нова 22.05.2020
Миодраг Белодедић је 29. маја 1991. године у Барију постао први фудбалер који је са два клуба из источне Европе, Стеауом и Црвеном звездом освојио Куп шампиона. Мало је фудбалера било у свету калибра Миодрага Белодедића, можда му… »
Миодраг Белодедић: Вредело је ризиковати због Звезде

Миодраг Белодедић: Вредело је ризиковати због Звезде

Хот спорт 22.05.2020
Миодраг Белодедић је 29. маја 1991. године у Барију постао први фудбалер који је са два клуба из источне Европе, Стеауом и Црвеном звездом, али и са две земље, освојио Куп шампиона и уписао се у светске алманахе. Мало је играча… »
Белодедић евоцира успомене на европског шампиона: Звезда је имала невероватан тим младих играча

Белодедић евоцира успомене на европског шампиона: Звезда је имала невероватан тим младих играча

Вечерње новости 22.05.2020
Није ми се допао политички режим у Румунији, па сам отишао у Југославију и тамо нашао још једну љубав, сећа се власник две евро титуле. Он је међу првим играчима са ових наших крајева који су сазнали како је бити европски… »
Белодедић се поверио "Марки": Каква је тимчина била Црвена звезда!

Белодедић се поверио "Марки": Каква је тимчина била Црвена звезда!

Мондо 22.05.2020
Легендарни дефанзивац говорио је за најпознатији шпански спортски лист о успесима црвено-белих из 1991. године. Легендарни дефанзивац говорио је за најпознатији шпански спортски лист о успесима црвено-белих из 1991. године. Када… »

Вести дана »