Povezane vesti
Dekan Šumarskog fakulteta: MHE štetne po biodiverzitet
Nova 22.05.2020
"Razne vrste zagađenja, nekontrolisana seča šuma i izgradnja malih hidroelektrana (MHE), predstavljaju veliku opasnost po raznovrsnost živog sveta u Srbiji", rekao je dekan Šumarskog fakulteta Univerziteta u Beogradu profesor Ratko Ristić, povodom… »
Dekan Šumarskog fakulteta: Nacionalni parkovi Kopaonik i Golija najugroženiji zbog gradnje i MHE
Nova ekonomija 22.05.2020
Razne vrste zagađenja, nekontrolisana seča šuma i izgradnja malih hidroelektrana (MHE), predstavljaju veliku opasnost po raznovrsnost živog sveta u Srbiji", kaže za Novu ekonomiju dekan Šumarskog fakulteta Univerziteta u Beogradu, profesor Ratko Ristić… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Haos u Skupštini Novog Sada: Pogačara napali naprednjaci kad je pokušao da priđe gradonačeniku
Nova pre 57 minutajoš 59 povezanih

Nova pravila za organsku proizvodnju: Detaljne provere, strože kontrole i registar proizvođača
N1 Info pre 1 satjoš 15 povezanih

"Juče ih je bilo 12": Đurić o građanima Srbije u Izraelu, otkrio koliko ih je prijavljeno za evakuaciju: Formiran je krizni štab
Blic pre 5 satijoš 31 povezana

"Uzbuđen sam što ću moći da predstavim Ekspo 2027 celom svetu" Bolt: Za mene je stvarno velika čast što sam ovde prvi put
Kurir pre 1 satjoš 66 povezanih