Повезане вести

Унука ми вратили у сандуку после 2 месеца! Рекао је: Бако, долазим новим колима за 2 сата, а нашли га раскомаданог

Унука ми вратили у сандуку после 2 месеца! Рекао је: Бако, долазим новим колима за 2 сата, а нашли га раскомаданог

Курир 23.05.2020
Мој унук Александар тог кобног 20. марта пробудио се, спремио и рекао да иде за Београд. Загрлио ме и пољубио. Рекао је да не бринем и да ће се вратити за два сата. Донели су ми га у ковчегу после два месеца. Овим речима за… »
"Нико не зна шта је с њима радио и чиме се бавио": Рођак мученог, брутално убијеног, па закопаног Александра каже да је…

"Нико не зна шта је с њима радио и чиме се бавио": Рођак мученог, брутално убијеног, па закопаног Александра каже да је…

Блиц 23.05.2020
Можда се некоме замерио или задужио код неког... Не знамо ништа, мајка му је очајна, каже рођак Александра Халабрина (26), младића чији је нестанак био пријављен 20. марта, а чије је тело пронађено 16. маја закопано у плиткој… »
Исповест мајке убијеног младића: Упао је у лоше друштво

Исповест мајке убијеног младића: Упао је у лоше друштво

Нова 23.05.2020
Александар Халабрин, младић који је нестао 20. марта у Београду највероватније је убијен хицем из ватреног оружја, а тело је потом сакривено у плитко ископану раку код Сопота. Призор је, како каже чобанин Мирко Максимовић који га… »
"Био је добро и паметно дете, али упао је у лоше: Друштво..." Потресна исповест мајке Александра Халабрина ког је чобанин…

"Био је добро и паметно дете, али упао је у лоше: Друштво..." Потресна исповест мајке Александра Халабрина ког је чобанин…

Блиц 23.05.2020
Син ми је убијен и закопан у шипражју у околини Сопота. Његово тело је пронађено с рупом од метка на глави, а убица и даље слободно шета, прича очајна Мара Халабрин из Алибунара, чији је син Александар Халабрин (26) 16. маја… »
Брутално убијен: Нестали младић пронађен го и раскомадан

Брутално убијен: Нестали младић пронађен го и раскомадан

Нова 23.05.2020
Младић који је нестао 20. марта у Београду највероватније је убијен хицем из ватреног оружја, а тело је потом сакривено у плитко ископану раку код Сопота. Призор је, како каже чобанин који га је пронашао, био језив. Младић је био… »
Случај несталог дечка: Мајка не може да верује да је убијен

Случај несталог дечка: Мајка не може да верује да је убијен

Нова 23.05.2020
Тело Александра Халабрина (26), који је нестао 20. марта на Бањици, пронађено је закопано у селу код Сопота, са прострелном раном на глави. Његова мајка Мара Халабрин потвдила је за медије да је њен син убијен, додавши да се… »
Био је јединац, његова мајка неће то моћи да поднесе, надала се да је жив: Сахрањен Александар Халабрин (26), чије су делове…

Био је јединац, његова мајка неће то моћи да поднесе, надала се да је жив: Сахрањен Александар Халабрин (26), чије су делове…

Вечерње новости 22.05.2020
Закопао га је неко ко познаје терен, други се овде не би снашли, сигурно су га донели мртвог и ту закопали - причају мештани. НА месном гробљу у селу Јаношик, код Пландишта, данас је сахрањен Александар Халабрин (26), чије је… »
"Видео сам људско тело, било је без одеће, а на рукама су фалили прсти": Младић (26) из Алибунара убијен хицем из ватреног…

"Видео сам људско тело, било је без одеће, а на рукама су фалили прсти": Младић (26) из Алибунара убијен хицем из ватреног…

Блиц 22.05.2020
Младић који је нестао 20. марта у Београду највероватније је убијен хицем из ватреног оружја, а тело је потом сакривено у плитко ископану раку код Сопота Александар Халабрин (26) из Јаношика код Алибунара, који је нестао 20… »

Вести дана »