Повезане вести

Број жртава авионске несреће у Пакистану повећан на 97

Број жртава авионске несреће у Пакистану повећан на 97

Слободна Европа 23.05.2020
Најмање 97 особа страдало је у паду авиона који се у петак срушио у стамбеној области Карачија на југу Пакистана, саопштиле су 23. маја тамошње власти нови биланс жртава и додале да су две особе преживеле несрећу. Авион… »
Нови биланс жртава, најмање 97 мртвих у авионској несрећи у Пакистану

Нови биланс жртава, најмање 97 мртвих у авионској несрећи у Пакистану

Нови магазин 23.05.2020
Најмање 97 особа страдало је паду авиона који се у петак срушио у стамбеној области Карачија на југу Пакистана, саопштиле су данас тамошње власти нови биланс жртава и додале да су две особе преживеле несрећу. Авион пакистанске… »
Преживели из пада авиона: Видео сам светло и кренуо ка њему

Преживели из пада авиона: Видео сам светло и кренуо ка њему

Нова 23.05.2020
Авион пакистанске авио-компаније, који се срушио на стамбено предграђе Карачија на путу из Лахореа, однео је 97 живота. Неким чудом два путника су преживела и осећају се стабилно. Један од њих испричао је како се извукао из ове… »
Нови биланс: У паду путничког авиона најмање 97 мртвих

Нови биланс: У паду путничког авиона најмање 97 мртвих

Мондо 23.05.2020
У Пакистану се срушио путнички авион, а број жртава се попео данас на 97. У Пакистану се срушио путнички авион, а број жртава се попео данас на 97. Авион типа Ер Бас А 320 Пакистанске авио компаније срушио се јуче на стамбено… »
Он је преживео пад авиона: Кренуо сам ка светлу, видео сам само ватру, а онда сам морао да скочим (видео)

Он је преживео пад авиона: Кренуо сам ка светлу, видео сам само ватру, а онда сам морао да скочим (видео)

Курир 23.05.2020
Најмање 80 људи је погинуло када се авион пакистанске националне авио-компаније са 99 путника и чланова посаде срушио у петак на стамбену четврт у Карачију. За сада се зна да су два путника преживела, међу којима је и Зафар… »
Пад путничког авиона у Пакистану: 97 погинулих, двоје преживјелих

Пад путничког авиона у Пакистану: 97 погинулих, двоје преживјелих

Ал Јазеера 23.05.2020
Авион је летио из Лахореа према Карацхију, те се забио у стамбену зграду док се приближавао аеродрому. Пакистанске власти објавиле су у суботу да је погинуло 97 људи из пакистанског авиона који је пао на град на југу земље… »
Само двоје преживелих у паду авиона у Пакистану, 97 људи погинуло

Само двоје преживелих у паду авиона у Пакистану, 97 људи погинуло

Н1 Инфо 23.05.2020
Пакистанске власти објавиле су да је погинуло 97 људи који из авиона који је пао у Карачију. За сада је пронађено само двоје преживелих. "Сада је потврђено да је 97 људи из авиона погинуло", рекла је Миран Јусуф, портпаролка… »
Најмање 80 погинулих у паду авиона у Карачију, две особе преживеле

Најмање 80 погинулих у паду авиона у Карачију, две особе преживеле

Телеграф 23.05.2020
Авион се срушио у петак непосредно пре слетања. Најмање 80 особа је погинуло када се авион пакистанске националне авио-компаније са 99 путника и чланова посаде срушио у петак на стамбену четврт у Карачију, рекли су локални… »
Најмање 76 људи погинуло у авионској несрећи у Карачију

Најмање 76 људи погинуло у авионској несрећи у Карачију

Нова 23.05.2020
У авионској несрећи која се догодила у петак поподне када се авион компаније Пакистан Интернатионал Аирлинес (ПИА) срушио у насељено место при слетању на аеродром у Карачију, најмање 76 људи је погинуло, преносе медији у тој… »

Вести дана »