Povezane vesti

Nove peripetije: U DS-u Mediji: Sednica Glavnog odbora se pomera na dan izbora, Božović: Bilo bi apsurdno da nam to…

Blic 23.05.2020
Nakon što su pojedini mediji preneli vest da bi sednica Glavnog odbora Demokratske stranke mogla biti pomerena za sam dan izbora 21. jun, poslanik ove stranke Balša Božović kaže za "Blic" da ih o tome još niko nije obavestio. Naime, sednica Glavnog… »

Ponovo odložena sednica glavnog odbora DS; Jerkov "šokirana zbog samovolje Lutovca"

B92 23.05.2020
Sednica Glavnog odbora DS, koja je trebalo da bude održana polovinom marta, pa zatim najavljena za 31. maj, ponovo je odložena, sada za 21. jun. Datum je odabran, kako je nezvanično rečeno u vrhu te stranke, simbolično, kako bi zasedanjem pokazali… »

"Ulazimo u aktivnu kampanju bojkota" Sednica Glavnog odbora DS ponovo odložena

Kurir 23.05.2020
Sednica Glavnog odbora DS, koja je trebalo da bude održana polovinom marta, pa zatim najavljena za 31. maj, ponovo je odložena, sada za 21. jun, a datum je odabran, kako je nezvanično rečeno u vrhu te stranke, simbolično, kako bi zasedanjem pokazali… »

Tanjug: Sednica Glavnog odbora DS održava se na dan izbora

Blic 22.05.2020
Sednica Glavnog odbora DS, koja je trebalo da bude održana polovinom marta, pa zatim najavljena za 31. maj, ponovo je odložena, sada za 21. jun, a datum je odabran, kako je nezvanično rečeno Tanjugu u vrhu te stranke, simbolično, kako bi zasedanjem… »

Lutovac odlaže sednicu go DS za 21. jun, na dan izbora

Večernje novosti 22.05.2020
Struja koja je već dugo nezadovoljna načinom na koji Lutovac vodi stranku smatra da se iza odlaganja sednice krije još jedan pokušaj aktuelnog šefa demokrata da po svaku cenu izbegne raspravu o njegovom ostanku na čelu stranke. LIDER demokrata Zoran… »

Vesti dana »