Povezane vesti

Legenda NBA ima koronavirus: Jedan od najboljih centara u istoriji pozitivan na Covid-19

Hot sport pre 10 dana
Legendarni as i jedan od najboljih centara u istoriji NBA lige Patrik Juing objavio je na društvenim mrežama da je pozitivan na koronavirus. – Imam koronu. Virus je ozbiljan i nemojte da ga shvatate olako. Ostanite kod kuće, čuvajte sebe i svoje… »

Šok! Jedan od najboljih centara svih vremena u bolnici zbog korone!

Sportske.net pre 10 dana
Član čuvenog drim tima iz 1992. godine pozitivan na koronavirus. Kako je i sam potvrdio na drušvenim mrežama, Patrik Juing je pozitivan na koronavirus. On se nalazi u izolaciji u jednoj lokalnoj bolnici, ističe da virus mora ozbiljno da se shvati… »

Patrik Juing zaražen koronavirusom

B92 pre 10 dana
Patrik Juing, jedan od najboljih centara u istoriji NBA, objavio je da je testiran pozitivno na virus Covid-19. Pedesesedmogodišnji Juing putem zvaničnog saopštenja podelio je da je zaražen koronavirusom i prema pisanju ESPN nalazi se u bolnici… »

Patrik Juing u bolnici: Jedan od najboljih NBA centara ikada pozitivan na koronavirus

Vesti online pre 10 dana
Nekadašnji NBA košarkaš 57-godišnji Patrik Juing pozitivan je na korona virus i nalazi se u bolnici. Jedan od najboljih centara u istoriji lige, na društvenim mrežama saopštio je ovu vest i zahvalio medicinskim radnicima koji brinu o njemu. Juing u… »

Juing u bolnici, pozitivan na korona virus

Dnevnik pre 10 dana
NjUJORK: Nekadašnji NBA košarkaš 57-godišnji Patrik Juing pozitivan je na korona virus i nalazi se u bolnici. Jedan od najboljih centara u istoriji lige, na društvenim mrežama saopštio je ovu vest i zahvalio medicinskim radnicima koji brinu o… »

Prvo opljačkan za vreme pandemije, a sada je i zaražen: Ova bivša NBA zvezda je baš maler, ali ne želi da klone duhom…

Blic sport pre 10 dana
Patrik Juing, bivša zvezda NBA lige, saopštio je da je pozitivan na korona virus. Bivši centar Njujork Niksa, koga je ESPN uvrstio u najbolju petorku svih vremena tog kluba, objavio je na Tviteru da je zaražen. - Želim da podelim sa vama da sam… »

Legendarni Juing potvrdio: Pozitivan sam na virus korona

Večernje novosti pre 10 dana
Virus je ozbiljan i nemojte da ga shvatate olako. Ostanite kod kuće, čuvajte sebe i svoje voljene - poručio je čuveni centar. Jedan od najboljih centara u istoriji NBA lige Patrik Juing je potvrdio da je pozitivan na virus korona. On se oglasio putem… »

Legendarni NBA centar u bolnici - pozitivan na Covid-19

Mondo pre 10 dana
Patrik Juing je saopštio javnosti da je zaražen korona virusom. Patrik Juing je saopštio javnosti da je zaražen korona virusom Patrik Juing, bivša zvezda NBA lige, saopštio je da je pozitivan na virus Covid-19. Bivši centar Njujork Niksa, koga je… »

Hospitalizovan: NBA ikona Patrik Juing ima koronavirus

N1 Info pre 10 dana
Legendarni centar Njujork Niksa, a danas trener svog bivšeg univerziteta Džordžija Hojas, Patrik Juing potvrdio je na društvenim mrežama da je dobio dijagnozu kovida 19, ali da se oseća dobro, iako je hospitalizovan. Prvi pik NBA drafta iz 1985… »

Patrik Juing pozitivan na koronavirus

Nova pre 10 dana
Patrik Juing, nekadašnji košarkaš Njujorka, Sijetla i Orlanda objavio je da je na poslednjem testiranju bio pozitivan na koronavirus. Juing, koji ima 57 godina, otkrio je da je pozitivan u petak i vest je odmah objavio na društvenim mrežama. “Ovaj… »

Vesti dana »