Povezane vesti
Nisam džabe ostala živa: Ispovest Anje iz “televizorke”
Nova 23.05.2020
Anja Stojanović (25), koja je izgubila celu porodicu u katastrofalnom požaru koji je izbio u rano jutro 21. marta u čuvenoj "televizorki" u Bulevaru Milutina Milankovića 110 na Novom Beogradu, juče je zajedno sa svojim komšijama posadila sedam… »
"Bog me je sačuvao smrti": Anji je jezivi požar za za nekoliko minuta odneo najmilije: Zbog njih ja moram ostati na nogama
Blic 23.05.2020
Devojka koja je za nekoliko minuta ostala bez najmilijih, kada je 21. marta izgorelo nekoliko stanova u Bulevaru Milutina Milankovića, kaže da je tek sad svesna šta ju je zadesilo. - Što više vreme odmiče, sve mi je teže i teže, jer mi fale moji… »
Vesti dana »
Ugašen požar u tc "Ušće": Vrši se provera komletnog objekta, oglasio se MUP: Nema povređenih
Blic pre 13 minutajoš 3 povezane
Portparolka Bele kuće o "beskorisnom trošenju": USAID Srbiji dao milion i po dolara za programe DEI
Glas Amerike pre 5 satijoš 2 povezane
Tramp odložio uvođenje carina i prema Kanadi, na snazi ostaju samo one prema Kini
Danas pre 6 satijoš 4 povezane
Tramp postavio uslove zelenskom! Nema više besplatne pomoći Američki predsednik želi "retku zemlju": Da bi nastavio da pomaže, ovo traži zauzvrat
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Patosirao čoveka kod Cvetkove pijace: Napadač mu najpre duvao u uvo "vuvuzelom", a potom ga pesnicom udario u nos
Blic pre 13 minutajoš 1 povezana