Povezane vesti
Vilijanu privremeni ugovor, pa rastanak sa Čelsijem
Nova 23.05.2020
Fudbaler Čelsija Vilijan spreman je da potpiše privremeni ugovor kako bi ostao u klubu i posle 30. juna, kada mu istekne "originalni" ugovor. Nekolicini fudbalera u Premijer ligi ugovori ističu 30. juna, ali je neizvesno kada će se liga nastaviti, posle… »
Dvojica igrača Votforda morala da odu u izolaciju
Nova 23.05.2020
Dvojica fudbalera Votforda morali su da odu u izolaciju pošto su došli u kontakt sa dve osobe koje su zaražene koronavirusom, preneli su mediji u Velikoj Britaniji. Sve to se dešava u momentima kada su ekipe počele da treniraju posle dvomesečne pauze i… »
Pregovori Vilijana i Čelsija traju i dalje: Za sada - privremeno produženje ugovora
Večernje novosti 23.05.2020
Situacija je teška pošto mi je Čelsi ponudio dve godine i ne želi da promeni ponudu. Rekao sam da želim još tri godine - jasan je Vilijan. Fudbaler Čelsija Vilijan spreman je da potpiše privremeni ugovor kako bi ostao u klubu i posle 30. juna, kada mu… »
Vesti dana »

Fico o ubistvu Kirka: Ubijen jer je mislio drugačije, ja sam imao milimetar više sreće od njega
Sputnik pre 21 minutajoš 36 povezanih

Bivši predsednik Brazila Bolsonaro osuđen na 27 godina zatvora za pripremu državnog udara
Novi magazin pre 41 minutajoš 23 povezane