Povezane vesti
Za sada bez zatvaranja privremene bolnice na Beogradskom sajmu
RTS 23.05.2020
Pacijenti sa teškom kliničkom slikom i dalje se smeštaju u kovid bolnice, a pacijenti sa lakšim simptomima ili bez simptoma u privremene bolnice. Na Beogradskom sajmu je trenutno 61 pacijent. Prema poslednjem preseku podataka, ponovo beležimo veliki… »
Na Novosadskom sajmu trenutno 12 pacijenata
Radio 021 23.05.2020
Na Novosadskom sajmu trenutno se nalazi 12 pacijenata, rečeno je za 021.rs u Pokrajinskom sekretarijatu za zdravstvo. Od ponedeljka će se znati koje će privremene kovid bolnice biti zatvorene u narednom periodu. Koordinator privremene bolnice na… »
Bolnica na Sajmu ostaje otvorena
N1 Info 23.05.2020
Privremena kovid bolnica na Beogradskom sajmu još neće biti zatvorena zbog epidemiološke situacije, jer se i dalje beleži veliki broj potvrđenih slučajeva koronavirusa i otrkivaju nova žarišta, rekao je koordinator privremene bolnice potpukovnik… »
Milić: Postoje džepovi korone koji se prazne; 61 pacijent na Sajmu, 14 više nego juče
Večernje novosti 23.05.2020
Koordinator privremene vojne bolnice na beogradskom Sajmu, za prihvat lakše obolelih od virusa korona, Veljko Milić, kazao je da se povećava broj smeštenih u toj ustanovi, te da sada izbosi 61. Koordinator privremene vojne bolnice na beogradskom… »
Milić: 61 pacijent na Sajmu, 14 više nego juče
Nova 23.05.2020
Koordinator privremene vojne bolnice na beogradskom Sajmu, za prihvat lakše obolelih od virusa korona, Veljko Milić, kazao je da se povećava broj smeštenih u toj ustanovi, te da sada izbosi 61. “To je za 14 više nego juče. Uglavnom su primljeni… »
Vesti dana »
Studenti Pravnog fakulteta pozvali Rektorski kolegijum da odbije poziv na dijalog
Beta pre 2 satajoš 11 povezanih
„Neka sam ja sve morao da istrpim, takva mi je, valjda, karma“: Kako je Teofil Pančić govorio za Nova.rs
Nova pre 27 minutajoš 33 povezane
Đedović: NIS uputio zahtev SAD, tražimo odlaganje sankcija na minimum 90 dana
Insajder pre 1 satjoš 22 povezane
Novi američki nameti na kineske proizvode stupili na snagu, Peking uzvraća kontramerama
BBC News pre 1 satjoš 34 povezane
Vozač udarenog autobusa za N1: Bio sam negde na sredini vozila, to me je i spasilo
N1 Info pre 2 satajoš 21 povezana