Povezane vesti
Gde je Aleksandar Pešić, nekada prvi strelac Superlige?
Sportske.net 23.05.2020
Povratak Aleksandra Pešića... Nekada najbolji strelac Superlige i napadač Crvene zvezde pred novom selidbom. Aleksandar Pešić je iz Crvene zvezde otišao u Al Itihad leta 2018. godine za čak 4,2 miliona evra, ali u timu iz Saudijske Arabije nije ispunio… »
Pešić: Seul ne može da preuzme moj ugovor, vraćam se u Saudijsku Arabiju
Sportski žurnal 23.05.2020
Aleksandru Pešiću poslednjeg dana juna ističe pozajmica u Seulu iz Al Itihada. - Pregovarali smo pre nego što ste me nazvali do posle ponoći po ovdašnjem vremenu. Nismo se dogovorili oko uslova. Seul ne može da ispuni obaveze iz mog ugovora u Saudijskoj… »
Vesti dana »

Novosađaninu policija polomila ruku kod DIF-a: „Šutirali me i prskali biber-sprejom dok sam ležao na zemlji“
Danas pre 6 satijoš 31 povezana

Skupština Republike Srpske izabrala novu vladu, čiji legalitet osporavaju i stručnjaci i opozicija
Beta pre 1 satjoš 36 povezanih

"Nije lako razgovarati sa Putinom 1,5 vremena": Vučić nakon sastanka sa ruskim predsednikom: "Srbija jedina zemlja u Evropi koja nije uvela sankcije Rusiji" (video)
Blic pre 4 satijoš 58 povezanih

Pešić otvoreno pred Tursku: „Bez Bogdana ekipa i ja tražimo nova rešenja, ovo nije najvažniji meč na Evrobasketu“
Nova pre 4 minutajoš 69 povezanih

Sukob policije i demonstranata kod dif-a: Javio se MUP i izneo svoju stranu priče - ima uhapšenih
Pravda pre 5 satijoš 46 povezanih