Povezane vesti
Vučić se zahvalio medicinskim radnicima: Mi smo svoje roditelje i decu dali vama u ruke, bili ste više nego dovoljni za…
Blic 23.05.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je na Instagram profilu objavio fotografiju sa medicinskim radnicima u znak zahvalnosti za sve što su uradili u toku borbe sa korona virusom. - Mi smo svoje roditelje i svoju decu dali vama u ruke. Više… »
Moćna poruka: Predsednik Vučić napisao status posvećen medicinarima - beskrajno vam hvala
Srbija danas 23.05.2020
Predsednik Vučić objavio je na Instagramu moćnu poruku posvećenu lekarima. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na Instagramu poruku posvećenu svim medicinskim radnicima koji su se junački borili protiv korona virusa. "Mi smo svoje… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Studenti iz Niša upozoravaju da BIA pokušava da napravi razdor među njima: Protesti u Beogradu, Novom Sadu, Sremskoj Mitrovici…
Nova pre 9 minutajoš 64 povezane
Uzeo "Mercedes" za probnu vožnju, pa ga ukrao! Nesvakidašnja krađa u Beogradu: Auto vredan 17 miliona samo odvezao u nepoznatom pravcu, otkriveni svi detalji
Blic pre 4 satijoš 22 povezane
Izborni proces u OKS-u se odlaže „na insistiranje državnog vrha Srbije“
Nedeljnik pre 8 satijoš 6 povezanih
Ako Tramp krene da pravi "Rivijeru" na pojasu Gaze, kako će proterati palestince?! Struka otkrila mogućnosti: Jedan način bio bi primenljiv čak i u Evropi!
Kurir pre 2 satajoš 49 povezanih
Advokat Aleksić: Goran Vesić od 1. novembra nije napuštao Srbiju
Insajder pre 7 satijoš 19 povezanih