Povezane vesti
“Srbija nije više Vučićeva, ni Anina, nego što je moja”
Nova 23.05.2020
Predsednik Srpskog patriotskog saveza (SPAS) Aleksandar Šapić izjavio je danas da nikad neć biti protiv rođene države. “Nije Srbija ništa više ni Vučićeva ni Brnabićkina nego što je moja. Spreman sam uvek da budem protiv svake vlasti, ali nikada neću… »
Šapić: Nije Srbija više Vučićeva, ni Brnabićkina, nego što je moja
N1 Info 23.05.2020
Predsednik Srpskog patriotskog saveza Aleksandar Šapić izjavio je da je spreman da bude protiv svake vlasti, ali nikad protiv rođene države. Izvor: SPAS "Nije Srbija ništa više ni Vučićeva ni Brnabićkina nego što je moja. Spreman sam uvek da budem protiv… »
Šapić: Nikad neću biti protiv svoje države
Danas 23.05.2020
Predsednik Srpskog patriotskog saveza (SPAS) Aleksandar Šapić izjavio je danas da nikad neć biti protiv rođene države. „Nije Srbija ništa više ni Vučićeva ni Brnabićkina nego što je moja. Spreman sam uvek da budem protiv svake vlasti, ali nikada neću… »
Vesti dana »
Autobus gradskog prevoza u Beogradu sinoć učestvovao u lančanom sudaru nakon što je vozaču pozlilo
Beta pre 2 satajoš 30 povezanih
Profesoru na fakultetu u Beogradu i bivšem direktoru crnogorske policije zabranili ulazak u Srbiju: "Mislim da je i policajce bilo sramota"
Nova pre 1 satjoš 19 povezanih
Đedović Handanović: MOL vjeruje u pozitivan ishod pregovora o NIS-u
SEEbiz pre 2 satajoš 22 povezane
Predstavnički dom Kongresa usvojio meru o ograničenju Trampovih ovlašćenja u ratu u Iranu
Nedeljnik pre 1 satjoš 20 povezanih