Povezane vesti
“Srbija nije više Vučićeva, ni Anina, nego što je moja”
Nova 23.05.2020
Predsednik Srpskog patriotskog saveza (SPAS) Aleksandar Šapić izjavio je danas da nikad neć biti protiv rođene države. “Nije Srbija ništa više ni Vučićeva ni Brnabićkina nego što je moja. Spreman sam uvek da budem protiv svake vlasti, ali nikada neću… »
Šapić: Nije Srbija više Vučićeva, ni Brnabićkina, nego što je moja
N1 Info 23.05.2020
Predsednik Srpskog patriotskog saveza Aleksandar Šapić izjavio je da je spreman da bude protiv svake vlasti, ali nikad protiv rođene države. Izvor: SPAS "Nije Srbija ništa više ni Vučićeva ni Brnabićkina nego što je moja. Spreman sam uvek da budem protiv… »
Šapić: Nikad neću biti protiv svoje države
Danas 23.05.2020
Predsednik Srpskog patriotskog saveza (SPAS) Aleksandar Šapić izjavio je danas da nikad neć biti protiv rođene države. „Nije Srbija ništa više ni Vučićeva ni Brnabićkina nego što je moja. Spreman sam uvek da budem protiv svake vlasti, ali nikada neću… »
Vesti dana »
Skrivene poruke iz Pekinga! Stručnjak za govor tela analizirao ponašanje Trampa i Sija, jedan detalj jasno pokazuje stanje lidera SAD - ovo su "potezi lava"
Kurir pre 4 minutajoš 83 povezane
Vučić na pitanje Insajdera rekao da postoji kost-benefit analiza za EXPO i dodao da je jedno EXPO sajt koji će koštati do dve milijarde, a drugo širi deo
Insajder pre 19 minutajoš 24 povezane
Skupština Srbije: Poslanici postavljali pitanja, rasprava o zakonima
Radio sto plus pre 39 minutajoš 21 povezana
Pronađen virus hepatitisa A u voću iz Požege! Hitna reakcija inspekcije zbog pošiljke za Nemačku
Blic pre 1 satjoš 16 povezanih
U Trepčinom rudniku Stari trg zbog problema sa strujom zarobljeno 18 rudara
Beta pre 14 minutajoš 18 povezanih