Povezane vesti
Pevačica se oprostila od dečka fudbalera koji se ubio
Nova 24.05.2020
Pevačica i bivša učesnica rijalitija "Maldivi" Ivana Stanić bila je u vezi sa fudbalerom Miljanom Mrdakovićem koji je izvršio samoubistvo u petak naveče, u iznajmljenom stanu u Beogradu. Kako su prenosili domaći mediji, Mrdaković se ubio iz… »
"Mirno spavaj, sunce moje...": Miljanova devojka se emotivnom objavom oprostila od Mrdakovića
Telegraf 24.05.2020
Nekadašnji fudbalski reprezentativac Srbije izvršio je u petak uveče samoubistvo. Vest koja je potresla Srbiju jeste da je nekadašnji reprezentativac Srbije i fudbaler Partizana, Anderlehta, Vojvodine i drugih klubova Miljan Mrdaković izvršio… »
Mirno spavaj, sunce moje! Pevačica se oprostila od fudbalera rečima koje kidaju dušu (foto)
Kurir 24.05.2020
Pevačica Ivana Stanić, devojka fudbalera Miljana Mrdakovića, koji je izvršio samoubistvo u njihovom iznajmljenom stanu, oprostila se od dečka na društvenim mrežama potresnom porukom. Stanićeva, koja je inače bila u rijalitija Maldivi, objavila je… »
"Mirno spavaj sunce moje": Pevačica se potresnim rečima oprostila od fudbalera koji je izvršio samoubistvo
Blic 24.05.2020
Devojka fudbalera Miljana Mrdakovića koji je izvršio samoubistvo, pevačica Ivana Stanić oprostila se od dečka na društvenim mrežama potresnom porukom. Ivana je, naime, na Insta storiju objavila fudbalerovu fotografiju sa porukom: " Mirno spavaj… »
"Hteo je da se ubije noć pre, sprečila sam ga": Fudbaler je pre samoubistva uz sebe držao pištolj, a devojka ga ovim…
Blic 23.05.2020
Nekadašnji fudbalski reprezentativac Jugoslavije Miljan Mrdaković izvršio je samoubistvo u stanu u Beogradu, a njegova devojka Ivana Stanić za "Blic" otkriva da je koban događaj mogao da se odigra noć pre. - To je moglo da se dogodi noć pre, da se… »
Vesti dana »
Inspekcija i danas u školama: U nekima inspektore dočekuju uz so i pogaču, okupili se i roditelji; Ministarka: "Ako roditelji ne puštaju decu u školu, da se uključe Centri za socijalni rad" (foto)
Blic pre 27 minutajoš 27 povezanih
Tramp rekao da će uvesti sankcije Rusiji ako Putin ne bude pregovarao o Ukrajini
Glas Amerike pre 2 satajoš 22 povezane