Повезане вести

Јерков: Због лажног јединства у опозицији, ДС одустаје од својих вредности

Јерков: Због лажног јединства у опозицији, ДС одустаје од својих вредности

Данас 24.05.2020
Без праве Демократске странке (ДС) тешко може доћи до промена, тврди председник Нове странке Зоран Живковић, док потпредседница ДС Александра Јерков верује да ће демократе повратити своју политику и да ће бити настављен процес… »
Јерков и Живковић: Без праве ДС нема промена

Јерков и Живковић: Без праве ДС нема промена

Нова 24.05.2020
Без праве Демократске странке (ДС) тешко може доћи до промена, тврди председник Нове странке Зоран Живковић, док потпредседница ДС Александра Јерков додаје да ће демократе повратити своју политику и да ће бити настављен процес… »
За Живковића без праве ДС нема промена, Јерков - биће настављено уједињење

За Живковића без праве ДС нема промена, Јерков - биће настављено уједињење

Н1 Инфо 24.05.2020
Без праве Демократске странке (ДС) тешко може доћи до промена, тврди председник Нове странке Зоран Живковић, док потпредседница ДС Александра Јерков верује да ће демократе повратити своју политику и да ће бити настављен процес… »
Лутовац: Главни одбор ДС 31. маја ако буде здравствених услова

Лутовац: Главни одбор ДС 31. маја ако буде здравствених услова

Н1 Инфо 24.05.2020
Седница Главног одбора Демократске странке (ДС) биће одржана 31.маја, "ако се за то стекну здравствени услови", изјавио је у интервјуу ФоНету председник ДС Зоран Лутовац, мада се у јавности, као могући термин, незванично помиње… »
Кена, Балша и Шутановац су довели ДС скоро до краха

Кена, Балша и Шутановац су довели ДС скоро до краха

Нова 24.05.2020
Седница Главног одбора Демократске странке (ДС) биже одржана 31.маја, "ако се за то стекну здравствени услови", изјавио је у интервјуу ФоНету председник ДС Зоран Лутовац, мада се у јавности, као могући термин, незванично помиње… »
Лутовац: Ја сам покренуо уједињење у велику ДС

Лутовац: Ја сам покренуо уједињење у велику ДС

Данас 24.05.2020
Седница Главног одбора Демократске странке (ДС) биће одржана 31.маја, „ако се за то стекну здравствени услови“, изјавио је у интервјуу ФоНету председник ДС Зоран Лутовац, мада се у јавности, као могући термин, незванично помиње… »

Вести дана »