Повезане вести
Лепа Брена се опростила од бубњара "Слатког греха": Драги Мијо, надам се да си на бољем месту
Вечерње новости 24.05.2020
Лепа Брена се огласила поводом смрти музичара Бранислава Мијатовића Мије. Дугогодишњих бубњар бенда "Слатки греха" Бранислав Мијатовић Мија преминуо је након дуге и тешке болести. Након Саше Поповића, од овог познатог музичара… »
"Надам се да си на бољем месту": Бренин последњи поздрав бубњару "Слатког греха"
Телеграф 24.05.2020
Лепа Брена се огласила поводо смрти музичара Бранислава Мијатовића Мије. Дугогодишњих бубњар бенда "Слатки греха" Бранислав Мијатовић Мија преминуо је након дуге и тешке болести. Након Саше Поповића, од овог познатог музичара… »
Лепа Брена се дирљивим речима опростила од свог дугогодишњег сарадника и пријатеља: "Надам се да си на бољем месту"
Блиц 24.05.2020
Један од оснивача популарне групе "Слатки грех", у којем је каријеру почела балканска звезда Лепа Брена, Бранислав Мијатовић Мија преминуо је јуче, после дуге и тешке болести. Фолк дива Лепа Брена која је каријеру започела у… »
Вести дана »
Шта се дешава са временом у јулу? РХМЗ објавио прогнозу за прву половину месеца, чека нас аномалија са температурама
Мондо пре 2 сатајош 25 повезаних
Хрвати хорски кукају иако је Матановић сам признао: „Осетио сам да ме је закачила“, селектор тврди да је суђење ипак било лоше!
Хот спорт пре 8 минутајош 34 повезане
Тела деце ни породице не могу да препознају: Нема речи да се опише ужас у Венецуели, коначан број жртава се не назире
Вечерње новости пре 2 сатајош 15 повезаних
Хрватска елиминисана у трилеру, Шпанија јесте фурија, Швајцарци рутински против Алжира
BBC News пре 53 минутајош 98 повезаних
Подигнута оптужница против четири особе због покушаја убиства ученика: Тукли га чекићем и металном шипком током школског одмора
Нова пре 28 минутајош 12 повезаних