Повезане вести
ЛСВ и ВФ осудили Вулинову изјаву, траже његову смену
РТВ 24.05.2020
БЕОГРАД - Војвођански фронт и Лига социјалдемократа Војводине осудили су данас изјаву министра одбране Александра Вулина коју је дао поводом разговора председника Председништва БиХ Шефика Џаферовић и одлазећег косовског… »
ЛСВ и Војводођански фронт траже Вулинову смену
Нова 24.05.2020
Војвођански фронт и Лига социјалдемократа Војводине осудили су данас изјаву министра одбране Александра Вулина коју је дао поводом разговора председника Председништва БиХ Шефика Џаферовић и одлазећег косовског премијера Аљбина… »
Костреш: Вулин не сме остати министар јер срамоти Србију и хушка на нове сукобе
Данас 24.05.2020
Генерални секретар Лиге социјалдемократа Војводине (ЛСВ) Бојан Костреш осудио је данас изјаву Александра Вулина у којој министар одбране Србије истиче да ће у наредном периоду Републику Српску сматрати посебном државом, а не… »
Вулин: Џаферовић не поштује Устав БиХ, не морам ни ја
Данас 23.05.2020
Коментаришући телефонски разговор између одлазећег, такозваног косовског премијера Аљбина Куртија и председавајућег Председништва БиХ Шефика Џаферовића, министар одбране и лидер Покрета социјалиста Александар Вулин, казао је да… »
Вести дана »

Смедерево: Ухапшено двоје због утаје пореза и фалсификовања службених исправа
РТВ пре 40 минутајош 61 повезана

(ФОТО) Студента Богдана полиција у ланцима довела на очеву сахрану
Н1 Инфо пре 3 сатајош 21 повезана

Портпарол Европске комисије: Нетачни наводи Русије да ЕУ подстиче протесте у Србији
Бета пре 2 сатајош 27 повезаних

Милијаш не прихвата Дејанов одлазак: "Занемео сам кад су ми јавили, немо ћутим и сада"
Спортске.нет пре 1 сатјош 82 повезане