Povezane vesti
Šapić: Spreman sam da razgovaram sa svima, ali ne preko svojih načela
N1 Info 24.05.2020
Predsednik Srpskog patriotskog saveza (SPAS) Aleksandar Šapić izjavio je da je spreman da razgovara sa svim akterima političke scene u Srbiji, saopštila je danas ta stranka. Izvor: SPAS "Uvek sam spreman da razgovaram sa svima na srpskoj političkoj… »
Šapić: Spreman sam da razgovaram sa svima
Nova 24.05.2020
Predsednik Srpskog patriotskog saveza (SPAS) Aleksandar Šapić izjavio je da je spreman da razgovara sa svim akterima političke scene u Srbiji, saopštila je danas ta stranka. “Uvek sam spreman da razgovaram sa svima na srpskoj političkoj sceni, pre… »
Šapić: Spreman sam da razgovaram sa svima, ali ne da zarad vlasti pređem preko svojih načela
Danas 24.05.2020
Predsednik Srpskog patriotskog saveza (SPAS) Aleksandar Šapić izjavio je da je spreman da razgovara sa svim akterima političke scene u Srbiji, saopštila je danas ta stranka. „Uvek sam spreman da razgovaram sa svima na srpskoj političkoj sceni, pre… »
Vesti dana »

Naprednjaci u Rumi uoči 16 minuta tišine izveli trubače i opoziciji pokazivali srednji prst
Glas Zaječara pre 1 satjoš 60 povezanih

Završena studentska blokada depoa GSP-a na Novom Beogradu, proradili svi tramvaji i 16 autobuskih linija
Danas pre 2 satajoš 71 povezana

Građani Niša i studenti spremili doček za naprednjake, ali prilaze blokirala Žandarmerija
Beta pre 36 minutajoš 34 povezane

Sud u Kočanima odredio 30-dnevni pritvor za 13 osoba, među kojima i bivšem ministru Krešniku Bektešiju
Beta pre 2 satajoš 19 povezanih