Povezane vesti
Šapić: Spreman sam da razgovaram sa svima, ali ne preko svojih načela
N1 Info 24.05.2020
Predsednik Srpskog patriotskog saveza (SPAS) Aleksandar Šapić izjavio je da je spreman da razgovara sa svim akterima političke scene u Srbiji, saopštila je danas ta stranka. Izvor: SPAS "Uvek sam spreman da razgovaram sa svima na srpskoj političkoj… »
Šapić: Spreman sam da razgovaram sa svima
Nova 24.05.2020
Predsednik Srpskog patriotskog saveza (SPAS) Aleksandar Šapić izjavio je da je spreman da razgovara sa svim akterima političke scene u Srbiji, saopštila je danas ta stranka. “Uvek sam spreman da razgovaram sa svima na srpskoj političkoj sceni, pre svega… »
Šapić: Spreman sam da razgovaram sa svima, ali ne da zarad vlasti pređem preko svojih načela
Danas 24.05.2020
Predsednik Srpskog patriotskog saveza (SPAS) Aleksandar Šapić izjavio je da je spreman da razgovara sa svim akterima političke scene u Srbiji, saopštila je danas ta stranka. „Uvek sam spreman da razgovaram sa svima na srpskoj političkoj sceni, pre svega… »
Vesti dana »
Srbija prekrivena gustom maglom, sever u mraku celog dana - na jugu pokoji zrak sunca. Niska oblačnost će se zadržati do ovog datuma.
Dnevnik pre 35 minutajoš 8 povezanih
Peskov: Rusija želi mir u Ukrajini, a ne primirje; Mediji: Pogođen tanker ruske flote u senci "Dašan"
RTS pre 50 minutajoš 8 povezanih
Vučić u Briselu: Verujem da će Srbija imati podršku EU u suočavanju sa izazovima u energetici
Serbian News Media pre 6 satijoš 4 povezane