Povezane vesti
Šapić: Spreman sam da razgovaram sa svima, ali ne preko svojih načela
N1 Info 24.05.2020
Predsednik Srpskog patriotskog saveza (SPAS) Aleksandar Šapić izjavio je da je spreman da razgovara sa svim akterima političke scene u Srbiji, saopštila je danas ta stranka. Izvor: SPAS "Uvek sam spreman da razgovaram sa svima na srpskoj političkoj… »
Šapić: Spreman sam da razgovaram sa svima
Nova 24.05.2020
Predsednik Srpskog patriotskog saveza (SPAS) Aleksandar Šapić izjavio je da je spreman da razgovara sa svim akterima političke scene u Srbiji, saopštila je danas ta stranka. “Uvek sam spreman da razgovaram sa svima na srpskoj političkoj sceni, pre svega… »
Šapić: Spreman sam da razgovaram sa svima, ali ne da zarad vlasti pređem preko svojih načela
Danas 24.05.2020
Predsednik Srpskog patriotskog saveza (SPAS) Aleksandar Šapić izjavio je da je spreman da razgovara sa svim akterima političke scene u Srbiji, saopštila je danas ta stranka. „Uvek sam spreman da razgovaram sa svima na srpskoj političkoj sceni, pre svega… »
Vesti dana »
Ministar zadovoljan konstruktivnim dijalogom, poljoprivrednici nezadovoljni jer nema rešenja
Beta pre 1 satjoš 31 povezana
UN saopštile: 100.000 ljudi pobeglo iz Teherana u prva dva dana rata
Večernje novosti pre 40 minutajoš 37 povezanih
Potresne scene s protesta, deca Zlatka Kokanovića poručuju: "Pustite našeg tatu" VIDEO
Nova pre 1 satjoš 6 povezanih
Inspektor Milenković uhvatio radnike BIA koji su ga pratili: „Savladao ih i privremeno ograničio njihovo kretanje“
Nedeljnik pre 7 satijoš 6 povezanih
Suzana Jovanović napravila gala slavlje zbog rođenja unuke! Sin Danijel puca od sreće, ovaj pevač stigao prvi
Telegraf pre 1 satjoš 24 povezane