Povezane vesti
Janku iscepali košulju, Emili već videla brata: Posle slavlja usledio odlazak u porodilište kod Biljane i bebe (foto)
Večernje novosti 24.05.2020
Srećni roditelji upoznali su ćerku sa prinovom. SUPRUGA Janka Tipsarevića, kreatorka Biljana, u petak je na svet donela sina Nou, a već sutradan, srećni roditelji upoznali su ćerku Emili sa malenim bratom. A kako to već biva, rođenje deteta valja… »
Đoković, Zimonjić, Troicki do zore slavili rođenje Tipsarevićevog sina foto
Mondo 24.05.2020
Noa okupio najbolje srpske tenisere! Noa okupio najbolje srpske tenisere! Teniser Janko Tipsarević i njegova supruga Biljana 22. maja dobili su drugo dete, sina Nou. Janko je tim povodom okupio svoje prijatelje i najbolje srpske tenisere da proslave ovu… »
Janko slavio rođenje sina sa đokovićem, zimonjićem,: Trockim... Drugovi ga iscepali, pa ostali do zore u beogradskoj kafani
Blic 24.05.2020
Teniser Janko Tipsarević je u petak, 22. maja, dobio drugo dete, njegova supruga Biljana je donela na svet sina Nou. Tim povodom Janko je okupio sve drugove i sinoć napravio veliko slavlje povodom rođenja naslednika. Najbolji teniseri Srbije iscepali… »
Nole i ekipa po tradiciji pocepali Janka posle najradosnijih vesti: Moji momci su bili uz mene!
Telegraf 24.05.2020
Srpski teniser dobio sina i nekoliko komada odeće manje u ormaru. U skladu sa tradicijom, prijatelji su Janka Tipsarevića "pocepali". Janko je svoje nekadašnje kolege sa terena okupio u Beogradu u jednom restoranu gde se očito slavila prinova - Noa… »
Vesti dana »
Osam tela izvučeno iz ruševina nakon uruševanja nadstrešnice Železničke stanice u Novom Sadu
Nova pre 22 minutajoš 132 povezane
Prosvjetari ponovno na ulicama Beograda, najavljuju radikalizaciju štrajka
Al Jazeera pre 1 satjoš 46 povezanih
Nastavnica istorije Tatjana Stevanović iz "Ribnikara" na suđenju: Isprekidana su mi sećanja, sve je trajalo dva minuta
Insajder pre 3 satajoš 40 povezanih
Protesti poljoprivrednika kod Požarevca i Bavaništa: „Izigrani smo“
N1 Info pre 51 minutajoš 11 povezanih
EPS ugasio 106 blagajni za naplatu struje, nude dodatni popust za slanje računa na mejl
NIN pre 2 satajoš 20 povezanih