Povezane vesti

Janku iscepali košulju, Emili već videla brata: Posle slavlja usledio odlazak u porodilište kod Biljane i bebe (foto)

Janku iscepali košulju, Emili već videla brata: Posle slavlja usledio odlazak u porodilište kod Biljane i bebe (foto)

Večernje novosti 24.05.2020
Srećni roditelji upoznali su ćerku sa prinovom. SUPRUGA Janka Tipsarevića, kreatorka Biljana, u petak je na svet donela sina Nou, a već sutradan, srećni roditelji upoznali su ćerku Emili sa malenim bratom. A kako to već biva, rođenje deteta valja… »
Đoković, Zimonjić, Troicki do zore slavili rođenje Tipsarevićevog sina foto

Đoković, Zimonjić, Troicki do zore slavili rođenje Tipsarevićevog sina foto

Mondo 24.05.2020
Noa okupio najbolje srpske tenisere! Noa okupio najbolje srpske tenisere! Teniser Janko Tipsarević i njegova supruga Biljana 22. maja dobili su drugo dete, sina Nou. Janko je tim povodom okupio svoje prijatelje i najbolje srpske tenisere da proslave ovu… »
Janko slavio rođenje sina sa đokovićem, zimonjićem,: Trockim... Drugovi ga iscepali, pa ostali do zore u beogradskoj kafani

Janko slavio rođenje sina sa đokovićem, zimonjićem,: Trockim... Drugovi ga iscepali, pa ostali do zore u beogradskoj kafani

Blic 24.05.2020
Teniser Janko Tipsarević je u petak, 22. maja, dobio drugo dete, njegova supruga Biljana je donela na svet sina Nou. Tim povodom Janko je okupio sve drugove i sinoć napravio veliko slavlje povodom rođenja naslednika. Najbolji teniseri Srbije iscepali… »
Nole i ekipa po tradiciji pocepali Janka posle najradosnijih vesti: Moji momci su bili uz mene!

Nole i ekipa po tradiciji pocepali Janka posle najradosnijih vesti: Moji momci su bili uz mene!

Telegraf 24.05.2020
Srpski teniser dobio sina i nekoliko komada odeće manje u ormaru. U skladu sa tradicijom, prijatelji su Janka Tipsarevića "pocepali". Janko je svoje nekadašnje kolege sa terena okupio u Beogradu u jednom restoranu gde se očito slavila prinova - Noa… »

Vesti dana »