Povezane vesti

Ivanuša: Nećemo izbeći drugi talas korona virusa

Ivanuša: Nećemo izbeći drugi talas korona virusa

Danas 25.05.2020
Direktor Svetske zdravstvene organizacije u Srbiji, Marjan Ivanuša, izjavio je kako se očekuje drugi talas korona virusa Srbiji koji nećemo izbeći. – Bojim se da nećemo izbeći drugi talas, nadam se da će biti što blaži, ali to ne znamo, treba… »
Direktor SZO u Srbiji: Bojim se da drugi talas nećemo izbeći, nema dokaza da je virus oslabio

Direktor SZO u Srbiji: Bojim se da drugi talas nećemo izbeći, nema dokaza da je virus oslabio

Radio 021 25.05.2020
Direktor kancelarije Svetske zdravstvene organizacije u Srbiji Marijan Ivanuša, rekao je da se "plaši da nećemo izbeći drugi talas virusa korona i da će on doći". "Virus je ovde, cirkuliše, a na njega je osetljivo 90, 95 odsto ljudi", naveo je… »
Ivanuša: Bojim se da nećemo izbeći drugi talas pandemije

Ivanuša: Bojim se da nećemo izbeći drugi talas pandemije

Slobodna Evropa 25.05.2020
Očekujemo drugi talas, jako bi mi bilo drago da grešim, ali plašim se da nećemo izbeći drugi talas i da će on doći, rekao je za televiziju N1 Marjan Ivanuša, direktor kancelarije Svetske zdravstvene organizacije u Srbiji: "Virus je ovde… »
Ivanuša: Bojim se da nećemo izbeći drugi talas, nema dokaza da virus slabi

Ivanuša: Bojim se da nećemo izbeći drugi talas, nema dokaza da virus slabi

N1 Info 25.05.2020
Očekujemo drugi talas, jako bi mi bilo drago da grešim, ali plašim se da nećemo izbeći drugi talas i da će on doći, rekao je u Novom danu Marjan Ivanuša, direktor kancelarije Svetske zdravstvene organizacije u Srbiji. "Virus je ovde, cirkuliše, a… »
Ivanuša: Nećemo izbeći drugi talas

Ivanuša: Nećemo izbeći drugi talas

Nova 25.05.2020
Očekujemo drugi talas, jako bi mi bilo drago da grešim, ali plašim se da nećemo izbeći drugi talas i da će on doći, rekao je u Novom danu Marjan Ivanuša, direktor kancelarije Svetske zdravstvene organizacije u Srbiji. “Virus je ovde, cirkuliše… »

Vesti dana »