Повезане вести

Директор СЗО у Србији: Бојим се да други талас нећемо избећи, нема доказа да је вирус ослабио

Директор СЗО у Србији: Бојим се да други талас нећемо избећи, нема доказа да је вирус ослабио

Радио 021 25.05.2020
Директор канцеларије Светске здравствене организације у Србији Маријан Ивануша, рекао је да се "плаши да нећемо избећи други талас вируса корона и да ће он доћи". "Вирус је овде, циркулише, а на њега је осетљиво 90, 95 одсто… »
Ивануша: Нећемо избећи други талас корона вируса

Ивануша: Нећемо избећи други талас корона вируса

Данас 25.05.2020
Директор Светске здравствене организације у Србији, Марјан Ивануша, изјавио је како се очекује други талас корона вируса Србији који нећемо избећи. – Бојим се да нећемо избећи други талас, надам се да ће бити што блажи, али то не… »
Ивануша: Бојим се да нећемо избећи други талас пандемије

Ивануша: Бојим се да нећемо избећи други талас пандемије

Слободна Европа 25.05.2020
Очекујемо други талас, јако би ми било драго да грешим, али плашим се да нећемо избећи други талас и да ће он доћи, рекао је за телевизију Н1 Марјан Ивануша, директор канцеларије Светске здравствене организације у Србији: "Вирус… »
Ивануша: Нећемо избећи други талас

Ивануша: Нећемо избећи други талас

Нова 25.05.2020
Очекујемо други талас, јако би ми било драго да грешим, али плашим се да нећемо избећи други талас и да ће он доћи, рекао је у Новом дану Марјан Ивануша, директор канцеларије Светске здравствене организације у Србији. “Вирус је… »
Ивануша: Бојим се да нећемо избећи други талас, нема доказа да вирус слаби

Ивануша: Бојим се да нећемо избећи други талас, нема доказа да вирус слаби

Н1 Инфо 25.05.2020
Очекујемо други талас, јако би ми било драго да грешим, али плашим се да нећемо избећи други талас и да ће он доћи, рекао је у Новом дану Марјан Ивануша, директор канцеларије Светске здравствене организације у Србији. "Вирус је… »

Вести дана »