Povezane vesti
Obeleženo 28 godina od stradanja Srba u Bradini
RTS 25.05.2020
Polaganjem venaca na spomen-obeležje u crkvenoj porti i liturgijom, održan je parastos žrtvama i obeleženo 28 godina od stradanja srpskog stanovništva u Bradini, selu kod Konjica. U Bradini, koja je pre sukoba bila naseljena većinski srpskim… »
U Bradini kod Konjica održan pomen za 48 ubijenih Srba 1992. godine
RTV 25.05.2020
BRADINA - Svetom arhijerejskom liturgijom, parastosom nevinim srpskim žrtvama i polaganjem venaca na spomen-obeležje u porti, danas je u obnovljenom hramu Vaznesenja Gospodnjeg u Bradini, kod Konjica, obeleženo 28 godina od stradanja srpskog… »
Obilježeno 28 godina stradanja Srba u Bradini kraj Konjica
Slobodna Evropa 25.05.2020
Polaganjem vijenaca i služanjem liturgije u obnovljenoj Crkvi Vaznesenja Gospodnjeg u Bradini, kod Konjica, obilježeno je 28 godina od stradanja srpskog stanovništva u ovom selu. U Bradini je maja 1992. ubijeno 48 srpskih civila. Preostali su odvedeni… »
Vesti dana »

Studenti marširaju ka Beogradu, u glavnom gradu akcija "Sindikati, ili ste uz nas, ili ste bez nas"
RTS pre 2 satajoš 30 povezanih

Protestna šetnja kroz Beograd: Prosvetari i studenti uz zahtev za reformu obrazovanja i zaštitu nastavnika
Danas pre 9 satijoš 14 povezanih

Studenti u blokadi: "Finalni skup" nije 15. marta, mi ne pravimo završne korake, pravimo tektonske promene
NIN pre 11 satijoš 11 povezanih

Anketna komisija iznela podatke o ključnim partnerima države na projektu rekonstrukcije Železničke stanice
N1 Info pre 10 satijoš 8 povezanih

Dodik: Niko me neće privesti, policija Republike Srpske će me štititi
Nova pre 1 satjoš 56 povezanih