Повезане вести
Тениски спектакл у Београду: Ђоковић објавио имена три светске звезде које сигурно долазе и најавио изненађења!
Вести онлине 25.05.2020
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић тренутно је у Београду, а главни циљ његовог боравка у родном граду јесте организација хуманитарног тениског турнира „Адриа Тоур“, о којем је говорио на конференцији за новинаре у Тениском… »
Ноле открио тајну, није хтео да наљути ривале, али како ће сада они реаговати?
Спортске.нет 25.05.2020
Тајна из карантина. Новак Ђоковић се вратио у Београд после двомесечног боравка у Марбељи и увелико се припрема за ''Адриа Тоур'' који ће организовати у неколико градова широм региона. Данас се тим поводом обратио јавности на… »
Ђоковић у Београду најавио спектакл: Доводимо тениске звезде, сви приходи иду у хуманитарне организације (фото)
Вечерње новости 25.05.2020
Сви играчи који долазе имаће могућност да изаберу неке хуманитарне организације - рекао је Новак. ПОРЕД Доминика Тима и Григора Димитрова, на Адрија тур стиже и немачки тенисер Саша Зверев. То је данас саопштио Новак Ђоковић на… »
Новак Ђоковић: Нисам звао Роџера и Рафу
Нова 25.05.2020
Новак Ђоковић је рекао да причао са Роџером Федерером и Рафаелом Надалом више него обично, али да их није позвао на "Адриа Тоур". Најбољи тенисер света је потврдио да ће на регионалном турниру играти асови као што су Доминик… »
Федерер и даље повређен
Моззарт спорт 25.05.2020
Ову вест је открио Новак Ђоковић у разговору са медијима у Београду. Знамо које ће све звезде бити део Адриа Тура, да ћемо гледати Доминика Тима, Григора Димитрова и Александра Зверева, а очигледно неће бити Роџера Федерера и… »
Ђоковић: Надам се мечевима пред публиком, стиже и Зверев, нисам звао Федерера и Надала
Спортски журнал 25.05.2020
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић изјавио је данас да је срећан што ће имати прилику да игра пред домаћом публиком и да ће сав приход од регионалног турнира "Адриа Тоура" ићи у хуманитарне сврхе. "Изузетно сам срећан и узбуђен… »
Ђоковић: И Зверев ми је потврдио да долази
Моззарт спорт 25.05.2020
Цео тур је хуманитарног карактера, а ове највеће звезде нам долазе бесплатно. Потврдио ми је данас Александер Зверев да ће доћи у Београд и Задар, а у Београду ће бити Доминик Тим сигурно, као и Григор Димитров који можда одигра… »
Главно питање за Новака о предстојећем регионалног турниру: Да ли си звао Роџера и Рафу?
Вечерње новости 25.05.2020
Био сам у контактну са њима више него што је уобичајено... Федерер и даље има проблема са коленом, Надал је тек почео да игра - каже Ђоковић. Организује Новак Ђоковић спектакл у региону. Доводи велике светске звезде тениса… »
Ђоковић: У Београд долази и Зверев, нисам звао Федерера и Надала
Нови магазин 25.05.2020
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић најавио је данас да ће на турнир у Београду, у оквиру "Адриа Тура", учествовати и немачки тенисер Александер Зверев. "Срећан сам и веома узбуђен што ћу имати прилику да играм пред домаћом… »
Чуо сам се са Федерером и Рафом: Новак открио детаље разговора и хоће ли Роџер и Надал доћи у Београд!
Вести онлине 25.05.2020
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић тренутно је у Београду, а главни циљ његовог боравка у родном граду јесте организација хуманитарног тениског турнира „Адриа Тоур“, о којем је говори на конференцији за новинаре у Тениском… »
Ђоковић: Нисам желео ово да објављујем на друштвеним мрежама да не бих изазивао бес других тенисера!
Хот спорт 25.05.2020
У организацији Тениског савеза Србије и најбољег српског тенисера Новака Ђоковића биће организован ‘Адриа Тоур’ Најбољи тенисер света окупља од 13. јуна до 5. јула врхунске звезде белог спорта на турниру “Адриа Тоур“, који ће… »
Новак: Зверев у Београду, нисам звао Рафу и Роџера
Н1 Инфо 25.05.2020
Новак Ђоковић најавио је да ће поред Доминика Тима и Григора Димитрова на турниру "Адриа Тоур" учествовати и Александар Зверев, те да ће прилику добити и млади и лошије рангирани играчи из региона. Најбољи тенисер света… »
Ђоковић: Роџер повређен, Надала нисам питао, не би ни дошао
Нова 25.05.2020
Новак Ђоковић је рекао да причао са Роџером Федерером и Рафаелом Надалом више него обично, али да их није позвао на "Адриа Тоур". Најбољи тенисер света је потврдио да ће на регионалном турниру играти асови као што су Доминик… »
„Крио сам да тренирам, да не бих изазвао бес других тенисера“
Вести онлине 25.05.2020
Најбљи тенисер света Новак Ђоковић је на конференцији за медије у Тениском центру „Новак“ најавио „Адриа тоур“ који ће организовати и на којем ће учествовати светске звезде. Српски тенисер истакао да још увек није коначна листа… »
Новак ће звати Надала и Федерера у Београд! Ђоковић зна и одговоре које ће добити, а о томе сада прича свет!
Спортал блиц 25.05.2020
Најбољи тенисер света медијима је представио планове тениске турнреје, у чијој организацији и сам учествује. је најавио да ће на пет турнира "Адрија тура" учестовати сам тениски крем, међу којима Доминика Тим, Григор Димитров, и… »
Вести дана »
Селаковић се поново брани са Информера, а каква му је судбина: Адут имунитета или помиловање
Н1 Инфо пре 2 сатајош 75 повезаних
Звезда без победе против ТСЦ-а: Нови кикс црвено-белих, остали су без јесење титуле
Нова пре 22 минутајош 47 повезаних
Волстрит џурнал: Џаред Кушнер одустаје од градње хотела у Београду
Спутник пре 13 минутајош 24 повезане
РТС и даље без новог генералног директора - ниједан кандидат нема довољно гласова
BBC News пре 2 сатајош 24 повезане
Министар: Плате просветним радницима веће за 5,1 одсто од 1. јануара 2026.
Бета пре 5 сатијош 40 повезаних