Повезане вести

Тениски спектакл у Београду: Ђоковић објавио имена три светске звезде које сигурно долазе и најавио изненађења!

Тениски спектакл у Београду: Ђоковић објавио имена три светске звезде које сигурно долазе и најавио изненађења!

Вести онлине 25.05.2020
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић тренутно је у Београду, а главни циљ његовог боравка у родном граду јесте организација хуманитарног тениског турнира „Адриа Тоур“, о којем је говорио на конференцији за новинаре у Тениском… »
Ноле открио тајну, није хтео да наљути ривале, али како ће сада они реаговати?

Ноле открио тајну, није хтео да наљути ривале, али како ће сада они реаговати?

Спортске.нет 25.05.2020
Тајна из карантина. Новак Ђоковић се вратио у Београд после двомесечног боравка у Марбељи и увелико се припрема за ''Адриа Тоур'' који ће организовати у неколико градова широм региона. Данас се тим поводом обратио јавности на… »
Ђоковић у Београду најавио спектакл: Доводимо тениске звезде, сви приходи иду у хуманитарне организације (фото)

Ђоковић у Београду најавио спектакл: Доводимо тениске звезде, сви приходи иду у хуманитарне организације (фото)

Вечерње новости 25.05.2020
Сви играчи који долазе имаће могућност да изаберу неке хуманитарне организације - рекао је Новак. ПОРЕД Доминика Тима и Григора Димитрова, на Адрија тур стиже и немачки тенисер Саша Зверев. То је данас саопштио Новак Ђоковић на… »
Новак Ђоковић: Нисам звао Роџера и Рафу

Новак Ђоковић: Нисам звао Роџера и Рафу

Нова 25.05.2020
Новак Ђоковић је рекао да причао са Роџером Федерером и Рафаелом Надалом више него обично, али да их није позвао на "Адриа Тоур". Најбољи тенисер света је потврдио да ће на регионалном турниру играти асови као што су Доминик… »
Федерер и даље повређен

Федерер и даље повређен

Моззарт спорт 25.05.2020
Ову вест је открио Новак Ђоковић у разговору са медијима у Београду. Знамо које ће све звезде бити део Адриа Тура, да ћемо гледати Доминика Тима, Григора Димитрова и Александра Зверева, а очигледно неће бити Роџера Федерера и… »
Ђоковић: Надам се мечевима пред публиком, стиже и Зверев, нисам звао Федерера и Надала

Ђоковић: Надам се мечевима пред публиком, стиже и Зверев, нисам звао Федерера и Надала

Спортски журнал 25.05.2020
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић изјавио је данас да је срећан што ће имати прилику да игра пред домаћом публиком и да ће сав приход од регионалног турнира "Адриа Тоура" ићи у хуманитарне сврхе. "Изузетно сам срећан и узбуђен… »
Ђоковић: И Зверев ми је потврдио да долази

Ђоковић: И Зверев ми је потврдио да долази

Моззарт спорт 25.05.2020
Цео тур је хуманитарног карактера, а ове највеће звезде нам долазе бесплатно. Потврдио ми је данас Александер Зверев да ће доћи у Београд и Задар, а у Београду ће бити Доминик Тим сигурно, као и Григор Димитров који можда одигра… »
Главно питање за Новака о предстојећем регионалног турниру: Да ли си звао Роџера и Рафу?

Главно питање за Новака о предстојећем регионалног турниру: Да ли си звао Роџера и Рафу?

Вечерње новости 25.05.2020
Био сам у контактну са њима више него што је уобичајено... Федерер и даље има проблема са коленом, Надал је тек почео да игра - каже Ђоковић. Организује Новак Ђоковић спектакл у региону. Доводи велике светске звезде тениса… »
Ђоковић: У Београд долази и Зверев, нисам звао Федерера и Надала

Ђоковић: У Београд долази и Зверев, нисам звао Федерера и Надала

Нови магазин 25.05.2020
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић најавио је данас да ће на турнир у Београду, у оквиру "Адриа Тура", учествовати и немачки тенисер Александер Зверев. "Срећан сам и веома узбуђен што ћу имати прилику да играм пред домаћом… »
Чуо сам се са Федерером и Рафом: Новак открио детаље разговора и хоће ли Роџер и Надал доћи у Београд!

Чуо сам се са Федерером и Рафом: Новак открио детаље разговора и хоће ли Роџер и Надал доћи у Београд!

Вести онлине 25.05.2020
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић тренутно је у Београду, а главни циљ његовог боравка у родном граду јесте организација хуманитарног тениског турнира „Адриа Тоур“, о којем је говори на конференцији за новинаре у Тениском… »
Ђоковић: Нисам желео ово да објављујем на друштвеним мрежама да не бих изазивао бес других тенисера!

Ђоковић: Нисам желео ово да објављујем на друштвеним мрежама да не бих изазивао бес других тенисера!

Хот спорт 25.05.2020
У организацији Тениског савеза Србије и најбољег српског тенисера Новака Ђоковића биће организован ‘Адриа Тоур’ Најбољи тенисер света окупља од 13. јуна до 5. јула врхунске звезде белог спорта на турниру “Адриа Тоур“, који ће… »
Новак: Зверев у Београду, нисам звао Рафу и Роџера

Новак: Зверев у Београду, нисам звао Рафу и Роџера

Н1 Инфо 25.05.2020
Новак Ђоковић најавио је да ће поред Доминика Тима и Григора Димитрова на турниру "Адриа Тоур" учествовати и Александар Зверев, те да ће прилику добити и млади и лошије рангирани играчи из региона. Најбољи тенисер света… »
Ђоковић: Роџер повређен, Надала нисам питао, не би ни дошао

Ђоковић: Роџер повређен, Надала нисам питао, не би ни дошао

Нова 25.05.2020
Новак Ђоковић је рекао да причао са Роџером Федерером и Рафаелом Надалом више него обично, али да их није позвао на "Адриа Тоур". Најбољи тенисер света је потврдио да ће на регионалном турниру играти асови као што су Доминик… »
„Крио сам да тренирам, да не бих изазвао бес других тенисера“

„Крио сам да тренирам, да не бих изазвао бес других тенисера“

Вести онлине 25.05.2020
Најбљи тенисер света Новак Ђоковић је на конференцији за медије у Тениском центру „Новак“ најавио „Адриа тоур“ који ће организовати и на којем ће учествовати светске звезде. Српски тенисер истакао да још увек није коначна листа… »
Новак ће звати Надала и Федерера у Београд! Ђоковић зна и одговоре које ће добити, а о томе сада прича свет!

Новак ће звати Надала и Федерера у Београд! Ђоковић зна и одговоре које ће добити, а о томе сада прича свет!

Спортал блиц 25.05.2020
Најбољи тенисер света медијима је представио планове тениске турнреје, у чијој организацији и сам учествује. је најавио да ће на пет турнира "Адрија тура" учестовати сам тениски крем, међу којима Доминика Тим, Григор Димитров, и… »

Вести дана »