Povezane vesti
Čović: Bili smo potpuno opušteni
Sportski žurnal 25.05.2020
Odluka Evrolige da otkaže sezonu i da isti timovi igraju i naredne je ispravna, prava košarkaška, a ujedno i dobar standard i preporuka za sve druge lige, rekao je prvi čovek KK Crvena zvezda Nebojša Čović. Čović je za Tanjug istakao da je… »
Čović: Žao mi je što se Evroliga završila ovako, ja znam da ljude najviše nervira istina…
Hot sport 25.05.2020
Crvena zvezda će i naredne sezone igrati u Evroligi, a predsednik crveno-belih Nebojša Čović izneo je svoje utiske. Čović je u razgovoru za ‘Blic’ istakao da mu je žao zbog toga kako je tekuća sezona završena. – Kao čoveku koji je 51, 52… »
Nebojša Čović: Znam da ljude najviše nervira istina
Mozzart sport 25.05.2020
„Videćemo šta će biti sa ABA ligom, znamo i alternativu“, poručio prvi čovek Crvene zvezde. Crvena zvezda će sačuvati evroligaški kontinuitet. Današnja odluka borda Evrolige o narednoj sezoni, sigurno će klub sa Malog Kalemegdana dovesti u… »
"Znam da ljude najviše nervira istina, ali to je tako": Nebojša Čović: Presudio je zdrav razum Evrolige, ovo je jedina…
Sportal blic 25.05.2020
Nebojša Čović, predsednik Crvene zvezde, za “Blic” je izneo prve utiske posle odluke Evrolige da poništi sezonu i da u narednoj pravo takmičenja imaju isti klubovi koji su se takmičili i u ovoj suspendovanoj sezoni zbog virusa korona. - Kao… »
Vesti dana »
FOTO: Tokom noći ispisane poruke na prostorijama SNS u Novom Sadu
Radio 021 pre 1 satjoš 5 povezanih
SSP: Policija postupa nezakonito, pokušala da izgura dva poslanice sa Starog savskog mosta
Danas pre 46 minutajoš 16 povezanih
Bivši "večiti" u dresu SAD: Džavonte briljirao, igrao i Kaminski VIDEO
B92 pre 40 minutajoš 13 povezanih
Nakon hladnog jutra sa slabim mrazom, dan će biti sunčan i topliji
Euronews pre 3 satajoš 11 povezanih