Повезане вести

Трагедија у Русији: Срушио се хеликоптер, нема преживелих

Трагедија у Русији: Срушио се хеликоптер, нема преживелих

Нова 26.05.2020
Четворо војника погинуло је у несрећи хеликоптера Ми-8 на аеродрому у Уголњији Копи у Чукотки, у Русији. Према првим подацима до несреће је дошло због техничких проблема, саопштиле су власти регије Чукотке, преноси Тасс. Извор… »
Трагедија у Русији: У паду хеликоптера погинуле најмање четири особе

Трагедија у Русији: У паду хеликоптера погинуле најмање четири особе

Блиц 26.05.2020
Најмање четворо људи погинуло је у паду хеликоптера "Ми-8" на Аеродрому Анадир у руском Чукотском аутономном округу, саопштио је неименовани извор из локалне владе. Извор за ТАШ наводи да је, према прелиминарним информацијама… »
Драма у Русији! Још један Ми-8 се срушио: Страдала цела посада (видео)

Драма у Русији! Још један Ми-8 се срушио: Страдала цела посада (видео)

Правда 26.05.2020
Четворо војника погинуло је у несрећи хеликоптера Ми-8 на аеродрому у Уголњији Копи у Чукотки, у Русији. Према првим подацима, до несреће је дошло због техничких проблема. Извор близак Министарству одбране такође је потврдио да… »
Четворо погинуло у хеликоптерској несрећи у Русији

Дневник 26.05.2020
МОСКВА: Четворо војника погинуло је у несрећи хеликоптера Ми-8 на аеродрому у Уголњији Копи у Чукотки, у Русији. Према првим подацима до несреће је дошло због техничких проблема, саопштиле су власти регије Чукотке, преноси… »
Четворица војника погинула у паду хеликоптера у Русији

Четворица војника погинула у паду хеликоптера у Русији

Н1 Инфо 26.05.2020
Четворо људи је погинуло у паду хеликоптера "Ми-8" на Аеродрому Анадир у руском Чукотском аутономном округу, саопштио је неименовани извор из локалне владе. Извор за ТАСС наводи да је, према прелиминарним информацијама, до пада… »
Жртве у хеликоптерској несрећи у Русији

Жртве у хеликоптерској несрећи у Русији

Ал Јазеера 26.05.2020
Према првим подацима, до несреће на руском далеком истоку је дошло због техничких проблема. Четири војника су погинула у несрећи хеликоптера Ми-8 на аеродрому у Уголњији Копи у Чукотки, на далеком истоку Русије. Према првим… »
Срушио се Ми-8 у Русији, цела посада погинула

Срушио се Ми-8 у Русији, цела посада погинула

РТС 26.05.2020
Најмање четворо људи је погинуло пошто се, други пут за седам дана, руски војни хеликоптер Ми-8 срушио и запалио током тренажног лета у руском региону Чукотки. Цела посада страдала је у паду хеликоптера током тренажног лета у… »

Нова 26.05.2020
Четворо војника погинуло је у несрећи хеликоптера Ми-8 на аеродрому у Уголњији Копи у Чукотки, у Русији. Према првим подацима до несреће је дошло због техничких проблема, саопштиле су власти регије Чукотке, преноси ТАСС. Извор… »
Хеликоптерска несрећа у Русији: Погинула цела посада

Хеликоптерска несрећа у Русији: Погинула цела посада

Телеграф 26.05.2020
Комисија за команду руских ваздухопловних снага истражује место несреће. Четворица војника погинуло је у несрећи хеликоптера Ми-8 на аеродрому у Уголњији Копи у Чукотки, у Русији. Према првим подацима до несреће је дошло због… »

Вести дана »