Povezane vesti

Nestorović opet šokira: Imao sam koronu

Nestorović opet šokira: Imao sam koronu

Nova 26.05.2020
Profesor dr Branimir Nestorović, član kriznog štaba za borbu protiv Kovid-19 šokirao je opet javnost i to izjavom da je imao koronu i da tokom tog perioda nije bio u izolaciji. “Skoro sam siguran da sam imao koronu na samom početku jer sam dva dana… »
Nestorović opet šokira: Imao sam koronu, nisam bio u samoizolaciji pošto je moralo mnogo da se radi

Nestorović opet šokira: Imao sam koronu, nisam bio u samoizolaciji pošto je moralo mnogo da se radi

Večernje novosti 26.05.2020
Profesor dr Branimir Nestorović, član kriznog štaba za borbu protiv Kovid-19, izneo je šokantnu informaciju da je imao koronu. Profesor dr Branimir Nestorović, član kriznog štaba za borbu protiv Kovid-19, izneo je šokantnu informaciju da je imao… »
Profesor Nestorović opet šokira: Imao sam koronu, tri dana sam ležao, dva dana sam imao temperaturu

Profesor Nestorović opet šokira: Imao sam koronu, tri dana sam ležao, dva dana sam imao temperaturu

Telegraf 26.05.2020
- Da bih zaštitio ukućane, otišao sam iz stana i prešao u Obrenovac - kazao je Nestorović. Profesor dr Branimir Nestorović, član Kriznog štaba za borbu protiv KOVID-19 otkrio je gostujući u emisiji B92 da je imao korona virus, ali i priznao da… »

Vesti dana »