Povezane vesti
Nestorović opet šokira: Imao sam koronu
Nova 26.05.2020
Profesor dr Branimir Nestorović, član kriznog štaba za borbu protiv Kovid-19 šokirao je opet javnost i to izjavom da je imao koronu i da tokom tog perioda nije bio u izolaciji. “Skoro sam siguran da sam imao koronu na samom početku jer sam dva dana… »
Nestorović opet šokira: Imao sam koronu, nisam bio u samoizolaciji pošto je moralo mnogo da se radi
Večernje novosti 26.05.2020
Profesor dr Branimir Nestorović, član kriznog štaba za borbu protiv Kovid-19, izneo je šokantnu informaciju da je imao koronu. Profesor dr Branimir Nestorović, član kriznog štaba za borbu protiv Kovid-19, izneo je šokantnu informaciju da je imao… »
Profesor Nestorović opet šokira: Imao sam koronu, tri dana sam ležao, dva dana sam imao temperaturu
Telegraf 26.05.2020
- Da bih zaštitio ukućane, otišao sam iz stana i prešao u Obrenovac - kazao je Nestorović. Profesor dr Branimir Nestorović, član Kriznog štaba za borbu protiv KOVID-19 otkrio je gostujući u emisiji B92 da je imao korona virus, ali i priznao da… »
Vesti dana »
KO JE NASLEDNIK MIODRAGA KOSTIĆA? Sin Aleksandar stupa na čelo imperije posle smrti oca, prošao put od fizikalca do potpredsednika firme
Kurir pre 1 satjoš 66 povezanih
Džon Retklif novi je šef CIA: Tramp izabrao i ambasadora u Izraelu i izaslanika za Bliski istok
Novi magazin pre 4 satijoš 32 povezane
Tabaković: Zakon o ograničenju kamata ide u Skupštinu posle izjašnjavanja o novom budžetu
Biznis.rs pre 1 satjoš 25 povezanih