Povezane vesti
Sloba hteo da mu da 100 dinara, pa evrići poleteli iz džepa! Mali prosjak sve vratio, a pevača ocrnili na internetu!
Kurir 26.05.2020
Sloba Radanović ispisao je na društvenoj mreži Tviter šta mu se dogodilo kada je zavukao ruku u džep, sa željom da malom prosjaku da 100 dinara. Kako je istakao, u tom trenutku 100 evra izletelo mu je iz džepa, a mališan ga je dopratio do auta kako bi mu… »
"Malopre dajem klincu ispred prodavnice 100 dinara, a iz džepa mi ispada 100 evra" Zbog onog što se desilo Slobi Radanoviću…
Blic 26.05.2020
Sloba Radanović ispričao je svoje iskustvo na ulici sa malenim prosjakom, i njegova objava je izazvala oprečne komentare. "Malopre dajem klincu koji prosi ispred prodavnice 100 dinara jer mi je toliko kusura ostalo i odlazim. Ne primećujem da mi je… »
Vesti dana »

Zavod za statistiku: Cene lične potrošnje 0,2% više nego u julu, a 4,7% više nego godinu ranije
Stav.life pre 38 minutajoš 31 povezana

Vremenska prognoza za Srbiju: promenljivo vreme sa sunčanim intervalima i kratkotrajnom kišom u brdsko-planinskim predelima
Naslovi.ai pre 28 minutajoš 34 povezane

Đulić Banović: Vrhovni sud Bolsonara označio kao inspiratora napada na vladine zgrade 2023. godine
Euronews pre 2 satajoš 26 povezanih

Mali: Histerija blokaderskih medija zbog vojne parade, Vojska Srbije nikad jača
Euronews pre 1 satjoš 19 povezanih