Повезане вести
Слоба хтео да му да 100 динара, па еврићи полетели из џепа! Мали просјак све вратио, а певача оцрнили на интернету!
Курир 26.05.2020
Слоба Радановић исписао је на друштвеној мрежи Твитер шта му се догодило када је завукао руку у џеп, са жељом да малом просјаку да 100 динара. Како је истакао, у том тренутку 100 евра излетело му је из џепа, а малишан га је… »
"Малопре дајем клинцу испред продавнице 100 динара, а из џепа ми испада 100 евра" Због оног што се десило Слоби Радановићу…
Блиц 26.05.2020
Слоба Радановић испричао је своје искуство на улици са маленим просјаком, и његова објава је изазвала опречне коментаре. "Малопре дајем клинцу који проси испред продавнице 100 динара јер ми је толико кусура остало и одлазим. Не… »
Вести дана »
"Шта смо ми, будале са чековном књижицом?!" Ово је доказ да су Американци бесни као никад пре и да се спрема потоп: Трамп и Путин у дуету спремају Зеленском пакао
Блиц пре 1 сатјош 9 повезаних
Пријатељи Западног Балкана: Однос према Србији тестира кредибилитет Европске уније
Бета пре 32 минутајош 2 повезане
Револуционарна капа за мозак - нада за бебе рођене са повредама
BBC News пре 32 минутајош 5 повезаних
Данас је Свети Алимпије, један од три велика Столпника: Верује се да не треба јести ову врсту меса
Телеграф пре 36 минутајош 6 повезаних