Povezane vesti
Rusiji se obraćajte sa Vi, Mi je ne možemo pokoriti: Nemački pisac izjavom sve iznenadio, evo šta je poručio Zapadu!
Pravda 26.05.2020
Nemački pisac i režiser Aleksandar Kluge apelovao je da se prema Rusiji odnose sa poštovanjem, podsetivši da je car Vilhelm Prvi govorio da se Rusiji uvek treba obraćati sa "Vi". Prema rečima nemačkog pisca, njegovo poznanstvo sa Rusijom počelo je preko… »
Rusiji se obraćajte sa Vi, Mi je ne možemo pokoriti: Nemački pisac izjavom sve iznenadio, evo šta je poručio Zapadu
Kurir 26.05.2020
Nemački pisac i režiser Aleksandar Kluge apelovao je da se prema Rusiji odnose sa poštovanjem, podsetivši da je car Vilhelm I govorio da se Rusiji uvek treba obraćati sa "Vi". Prema rečima nemačkog pisca, njegovo poznanstvo sa Rusijom počelo je preko… »
Vesti dana »
(Foto, video) Napeto u Novom Sadu: Studenti planirali da blokiraju Filozofski fakultet, policija ih izbacila
Blic pre 39 minutajoš 84 povezane
Izgorela kancelarija tužioca JTOK-a koji radi na finansijskoj istrazi u slučaju "Nadstrešnica"
Moj Novi Sad pre 3 satajoš 10 povezanih
Rubio govorio i o NIS-u, nadam se dobrim vestima! Vučić iz Davosa: Pokazaćemo leteće taksije 2027.
Blic pre 1 satjoš 31 povezana
Vučić iz Davosa: Dobra saradnja sa Švajcarskom; Najstabilniji smo im partner na Balkanu
B92 pre 1 satjoš 29 povezanih
„Top gan“ Makron – zašto je francuski predsednik u Davosu nosio naočare za sunce
RTS pre 49 minutajoš 51 povezana