Povezane vesti
"Usred noći me je probudio tup udarac": Komšije šokirane stravičnim samoubistvom mladića koji je vezao kanap oko vrata i…
Blic 26.05.2020
Oko pola tri noćas me je probudio zvuk nekog tupog udarca, kao da je nešto udarilo u ogradu nečije terase, kaže jedna od stanarki zgrade na Rosuljama u Užicu u kojoj je jutros pronađeno telo devetnaestogodišnjeg mladića koji se obesio sa spoljne strane… »
Detalji samoubistva: Telo visilo sa sprata, čuo se udarac
Nova 26.05.2020
Mladić (19) iz Užica počinio je samoubistvo vešanjem, a vatrogasci jutros su za zidova jedne od četiri zgrade u užičkom naselju Rosulje skinuli njegovo telo. “Oko pola tri noćas me je probudio zvuk nekog tupog udarca, kao da je nešto udarilo u ogradu… »
Užas u Užicu: Mladić stavio omču pa skočio sa 6. sprata, majka telo našla tek sutradan
Kurir 26.05.2020
Vatrogasci iz Užica jutros su za zidova jedne od četiri zgrade u užičkom naselju Rosulje skinuli telo devetnaestogodišnjeg mladića koji je izvršio samoubistvo vešanjem. Razlozi tragedije koja je potresla ovaj deo Užica za sada nisu poznati, ali utvrđeno… »
Mladić izvršio samoubistvo, telo visilo sa šestog sprata
Nova 26.05.2020
Vatrogasci iz Užica jutros su za zidova jedne od četiri zgrade u užičkom naselju Rosulje skinuli telo mladića (19) koji je izvršio samoubistvo vešanjem. Razlozi tragedije koja je potresla ovaj deo Užica za sada nisu poznati, ali utvrđeno je da je… »
Vesti dana »
Darko gledao TV kada je auto "sleteo" na krov kuće: Detalji bizarne nesreće kod Ćuprije (video)
Mondo pre 54 minutajoš 37 povezanih
(Foto) "U tom slučaju bi se podigla radioaktivna prašina" Širi se strah od katastrofe iz 1986! Situacija je ozbiljna, IAEA izdala hitno upozorenje
Blic pre 2 satajoš 41 povezana
Iscurili detalji razgovora Zelenskog sa Amerikancima. Goruće pitanje bilo glavna tema.
Alo pre 30 minutajoš 42 povezane
Policija nije dozvolila šetnju planiranom rutom protesta „Srem nije nem“ u Šidu (blog)
Novi magazin pre 54 minutajoš 18 povezanih