Повезане вести
"Усред ноћи ме је пробудио туп ударац": Комшије шокиране стравичним самоубиством младића који је везао канап око врата и…
Блиц 26.05.2020
Око пола три ноћас ме је пробудио звук неког тупог ударца, као да је нешто ударило у ограду нечије терасе, каже једна од станарки зграде на Росуљама у Ужицу у којој је јутрос пронађено тело деветнаестогодишњег младића који се… »
Детаљи самоубиства: Тело висило са спрата, чуо се ударац
Нова 26.05.2020
Младић (19) из Ужица починио је самоубиство вешањем, а ватрогасци јутрос су за зидова једне од четири зграде у ужичком насељу Росуље скинули његово тело. “Око пола три ноћас ме је пробудио звук неког тупог ударца, као да је… »
Ужас у Ужицу: Младић ставио омчу па скочио са 6. спрата, мајка тело нашла тек сутрадан
Курир 26.05.2020
Ватрогасци из Ужица јутрос су за зидова једне од четири зграде у ужичком насељу Росуље скинули тело деветнаестогодишњег младића који је извршио самоубиство вешањем. Разлози трагедије која је потресла овај део Ужица за сада… »
Младић извршио самоубиство, тело висило са шестог спрата
Нова 26.05.2020
Ватрогасци из Ужица јутрос су за зидова једне од четири зграде у ужичком насељу Росуље скинули тело младића (19) који је извршио самоубиство вешањем. Разлози трагедије која је потресла овај део Ужица за сада нису познати, али… »
Вести дана »
Немилосрдни Тандери оверили карту за Вегас! Шеј и екипа понизили Сансе! После 25 утакмица имају само један пораз!
Курир пре 45 минутајош 18 повезаних
Србија прекривена густом маглом, север у мраку целог дана - на југу покоји зрак сунца. Ниска облачност ће се задржати до овог датума.
Дневник пре 1 сатјош 12 повезаних