Povezane vesti
Prvi pacijent u Italiji koji je imao koronu: U kontaktu sam sa lekarom koji me je spasao, o meni su pričali gomilu laži
Kurir 26.05.2020
Matia Maestri, takozvani 'prvi pacijent' italijanskog dela epidemije koronavirusa, kazao je u intervjuu da se postupno vraća normalnom životu. Maestriju (37) je zaraza dijagnostikovana 20. februara u njegovu domu u Kodognu, šezdesetak kilometara… »
Italijanski "prvi pacijent": Lekar mi je postao kao drugi otac
N1 Info 26.05.2020
Matija Maestri, takozvani "prvi pacijent" epidemije novog koronavirusa u Italiji, rekao je medijima da se postepeno vraća normalnom životu. Bez svesti u bolnici je proveo tri nedelje, otac mu je preminuo od posledica koronavirusa, a trudna supruga se… »
Vesti dana »
Požari u Srbiji: Stabilizacija u Deliblatskoj peščari i borba na Stolovima
Naslovi.ai pre 1 satjoš 57 povezanih
Registrovano 11 slučajeva groznice Zapadnog Nila u Srbiji na teritoriji šest okruga, Batut izdao preporuke za zaštitu
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 29 povezanih
Akcionariski fond ili Uprava za trezor? Kako se prijaviti za 6.000 dinara i koji su uslovi
B92 pre 3 satajoš 35 povezanih
"Nikome ne bih stala na žulj, žao mi je što to radi" Prvo oglašavanje Edite Aradinović nakon što je Indi poručila da je ona mrtva za nju
Blic pre 4 minutajoš 25 povezanih
Skupština završila rad za danas, rasprava o rebalansu budžeta i još 58 tačaka nastavlja se sutra
Insajder pre 2 satajoš 55 povezanih