Povezane vesti
Prvi pacijent u Italiji koji je imao koronu: U kontaktu sam sa lekarom koji me je spasao, o meni su pričali gomilu laži
Kurir 26.05.2020
Matia Maestri, takozvani 'prvi pacijent' italijanskog dela epidemije koronavirusa, kazao je u intervjuu da se postupno vraća normalnom životu. Maestriju (37) je zaraza dijagnostikovana 20. februara u njegovu domu u Kodognu, šezdesetak kilometara… »
Italijanski "prvi pacijent": Lekar mi je postao kao drugi otac
N1 Info 26.05.2020
Matija Maestri, takozvani "prvi pacijent" epidemije novog koronavirusa u Italiji, rekao je medijima da se postepeno vraća normalnom životu. Bez svesti u bolnici je proveo tri nedelje, otac mu je preminuo od posledica koronavirusa, a trudna supruga se… »
Vesti dana »
Stupilo na snagu primirje između Izraela i Hezbolaha; upozorenje civilima južnog Libana da se još ne vraćaju kućama
RTS pre 30 minutajoš 14 povezanih
Svedočenja poslanika opozicije i vlasti za Danas o istorijskoj tuči u srpskom parlamentu: Ko je prvi počeo?
Danas pre 14 satijoš 7 povezanih
Zabrinuti smo, 12.000 vojnika je spremno za juriš: Pentagon o dešavanjima u blizini Ukrajine
Alo pre 8 satijoš 7 povezanih
Vučić na večeri sa predsednikom Ekvatorijalne Gvineje: Nastavićemo da unapređujemo odnose
RTV pre 1 satjoš 1 povezana