Повезане вести

Вучић о одлуци Подгорице: 'Ми у то блато нећемо улазити'

Вучић о одлуци Подгорице: 'Ми у то блато нећемо улазити'

Слободна Европа 27.05.2020
“Немам никакву сумњу да је реч о политичкој одлуци у Црној Гори”, казао је Александар Вучић, председник Србије, одговарајући на новинарско питање о одлуци Владе Црне Горе да од 1. јуна грађанима неких земаља, међу којима нема… »
Крунски доказ манипулације из Подгорице: Црногорци су одлучили да због броја заражених забране улазак Србима, али зашто то не…

Крунски доказ манипулације из Подгорице: Црногорци су одлучили да због броја заражених забране улазак Србима, али зашто то не…

Правда 27.05.2020
Да одлука Црне Горе да од 1. јуна потпуно отвори границе са Хрватском, Словенијом, Аустријом, Немачком, Пољском, Чешком, Мађарском, Албанијом и Грчком, али не и са суседном Србијом, има и посебну политичку конотацију, најбоље… »
Вучић о одлуци Црне Горе: Ми у то блато нећемо улазити

Вучић о одлуци Црне Горе: Ми у то блато нећемо улазити

РТС 27.05.2020
Председник Александар Вучић нема сумње у то да је одлука Црне Горе да од 1. јуна не отвори границе са Србијом политичка, али истиче да Србија своју границу неће затварати. "Ми у то блато нећемо улазити", рекао је Вучић… »
Ми у то њихово блато нећемо да улазимо! Вучић о одлуци Подгорице да затвори границу за грађане Србије

Ми у то њихово блато нећемо да улазимо! Вучић о одлуци Подгорице да затвори границу за грађане Србије

Правда 27.05.2020
Председник Србије прокоментарисао је данас одлуку власти у Црној Гори да затвори границе за грађане Србије и Републике Српске, наводно због процента оболелих од коронавируса у нашој земљи... - Ја немам никакву сумњу да је реч о… »
Ђукановићу, ухваћен си у лажи! Због броја заражених забранили улаз Србима, али то не важи за једну земљу

Ђукановићу, ухваћен си у лажи! Због броја заражених забранили улаз Србима, али то не важи за једну земљу

Србија данас 27.05.2020
Математика оспорава њихове тврдње. Да одлука Црне Горе да од 1. јуна потпуно отвори границе са Хрватском, Словенијом, Аустријом, Немачком, Пољском, Чешком, Мађарском, Албанијом и Грчком, али не и са суседном Србијом, има и… »
Вучић: Одлука о суспензији слетања Монтенегро ерлајнз најелегантнији и најпристојнији могући одговор на политичку одлуку…

Вучић: Одлука о суспензији слетања Монтенегро ерлајнз најелегантнији и најпристојнији могући одговор на политичку одлуку…

Инсајдер 27.05.2020
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да нема никакву сумњу да је одлука Црне Горе да њене границе од 1. јуна не буду отворене за грађане држава у којима је број заражених коронавирусом мањи од 25 на 100.000… »
Још једна земља отвара границе, али Србија није на списку

Још једна земља отвара границе, али Србија није на списку

Вести онлине 27.05.2020
С мање од 1.000 укупних случајева и 17 смртних случајева услед Цовид-19, Кипар је поставио најновији план за отварање према другим земљама. Према Ројтерсу, земља се припрема да поново отвори аеродроме за међународне посетиоце… »
Вучић о одлуци Подгорице: Ми у то блато нећемо улазити

Вучић о одлуци Подгорице: Ми у то блато нећемо улазити

ИндексОнлине 27.05.2020
СМЕДЕРЕВСКА ПАЛАНКА – Председник Александар Вучић нема сумње у то да је одлука Црне Горе да од 1. јуна не отвори границе са Србијом политичка, али истиче да Србија своју границу неће затварати. “Ми у то блато нећемо улазити”… »
Вучић о одлуци Црне Горе: Ми се у том блату нећемо ваљати

Вучић о одлуци Црне Горе: Ми се у том блату нећемо ваљати

Спутник 27.05.2020
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да је одлука Владе Црне Горе да не отвори границу за грађане Србије политичка и истакао да Србија неће уводити никакве мере и да неће затварати границе. „Сви грађани Црне Горе су… »
Вучић манипулише бројем заражених у одговору Црној Гори

Вучић манипулише бројем заражених у одговору Црној Гори

Нова 27.05.2020
Да ли је одлука Подгорице да не дозволи улазак за грађане Србије јер у нашој земљи има више од 25 заражених коронавирусом на 100 хиљада становника политичка или епидемиолошка? Председник Србије свој став да је реч о политици… »
Вучић о Црној Гори: Како бисмо раздвајали људе, бројали им крвна зрнца?

Вучић о Црној Гори: Како бисмо раздвајали људе, бројали им крвна зрнца?

Мондо 27.05.2020
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да је Црна Гора одлуком да не отвори границе за Србију себи уништила неколико недеља или месеци туристичке сезоне, па тако и боље зараде. "Реч је о ПОЛИТИЧКОЈ ОДЛУЦИ"… »
Вучић: Одлука Подгорице је политичка, ми нећемо затварати границе за држављање Црне Горе

Вучић: Одлука Подгорице је политичка, ми нећемо затварати границе за држављање Црне Горе

Бета 27.05.2020
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да нема никакву сумњу да је одлука Црне Горе да њене границе од 1. јуна не буду отворене за држављање Србије, политичка одлука. Одговарајући на питања новинара данас у… »
Вучић о Црној Гори: Немам сумњу да се ради о политичкој одлуци, забранићемо улаз за припаднике црногорских кланова (видео)

Вучић о Црној Гори: Немам сумњу да се ради о политичкој одлуци, забранићемо улаз за припаднике црногорских кланова (видео)

Блиц 27.05.2020
Немам никакву сумњу да је реч о политичкој одлуци у Црној Гори, рекао је председник Србије Александар Вучић. Он је тако одговорио на питање о одлуци Црне Горе да не дозволи улазак грађана Србије у ову земљу. - Ваљда се… »
Вучић о одлуци Подгорице да затвори границу за грађане Србије: Ми у то њихово блато нећемо да улазимо!То је политичка одлука!…

Вучић о одлуци Подгорице да затвори границу за грађане Србије: Ми у то њихово блато нећемо да улазимо!То је политичка одлука!…

Вечерње новости 27.05.2020
Председник Србије прокоментарисао је данас одлуку власти у Црној Гори да затвори границе за грађане Србије и Републике Српске, наводно због процента оболелих од коронавируса у нашој земљи. Председник Србије прокоментарисао је… »
Вучић: Одлука Црне Горе о граници политичка

Вучић: Одлука Црне Горе о граници политичка

Нова 27.05.2020
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да нема никакву сумњу да је реч о политичкој одлуци власти у Црној Гори, када су донеле одлуку да границе према Србији остала затворена. “Како је то Немачка на листи оних земаља… »
"Ми у то њихово блато нећемо да улазимо": Председник прокоментарисао одлуку Црне Горе о отварању граница

"Ми у то њихово блато нећемо да улазимо": Председник прокоментарисао одлуку Црне Горе о отварању граница

Србија данас 27.05.2020
Рекао је да нема никакву сумњу да је у питању политичка одлука. Председник Србије прокоментарисао је данас одлуку власти у Црној Гори да затвори границе за грађане Србије и Републике Српске, наводно због процента оболелих од… »

Вести дана »