Povezane vesti
Nestorović o izjavi koja je podigla prašinu: Pogrešno sam shvaćen!
Mondo 27.05.2020
Izjava pulmologa dr Branimira Nestorovića da je imao korona virus podigla je veliku prašinu, a doktor kaže da je pogrešno shvaćen... Izjava pulmologa dr Branimira Nestorovića da je imao korona virus podigla je veliku prašinu, a doktor kaže da je… »
"Pogrešno sam shvaćen": Nestorović: Nisam imao koronu, imao sam simptome, temperaturu i proliv....
Blic 27.05.2020
Izjava plumologa Branimira Nestorovića koju su juče preneli brojni mediji, a u kojoj tvrdi da je imao korona virus, izazvala je mnogo bure u domaćoj javnosti. Dan kasnije, doktor koji je bio na meti brojnih kontroverzi, kaže da izjava nije verno… »
Dr Branimir Nestorović za kurir: Koronavirus nisam imao! Lekar sam, ne bih ugrozio sebe ni druge!
Kurir 27.05.2020
Član kriznog štaba ponovo podigao prašinu u javnosti tvrdnjom da je pretpostavljao da je preležao kovid na nogama. Prof. dr Branimir Nestorović, član kriznog štaba za borbu protiv koronavirusa i načelnik Odeljenja pulmologije i alergologije u… »
Vesti dana »

Studenti opkolili zgradu RTS-a i najavili blokadu od 22 sata
Bloomberg Adria pre 33 minutajoš 35 povezanih

Ruska protivvazdušna odbrana oborila više od 300 ukrajinskih dronova, tvrdi Moskva
Slobodna Evropa pre 56 minutajoš 20 povezanih

Ko, bre, nije MVP? Brutalna osveta Nikole Jokića, odigrao perfektan meč u Oklahomi
Mondo pre 1 satjoš 13 povezanih