Повезане вести

Несторовић о изјави која је подигла прашину: Погрешно сам схваћен!

Несторовић о изјави која је подигла прашину: Погрешно сам схваћен!

Мондо 27.05.2020
Изјава пулмолога др Бранимира Несторовића да је имао корона вирус подигла је велику прашину, а доктор каже да је погрешно схваћен... Изјава пулмолога др Бранимира Несторовића да је имао корона вирус подигла је велику прашину, а… »
"Погрешно сам схваћен": Несторовић: Нисам имао корону, имао сам симптоме, температуру и пролив....

"Погрешно сам схваћен": Несторовић: Нисам имао корону, имао сам симптоме, температуру и пролив....

Блиц 27.05.2020
Изјава плумолога Бранимира Несторовића коју су јуче пренели бројни медији, а у којој тврди да је имао корона вирус, изазвала је много буре у домаћој јавности. Дан касније, доктор који је био на мети бројних контроверзи, каже да… »
Др Бранимир Несторовић за курир: Коронавирус нисам имао! Лекар сам, не бих угрозио себе ни друге!

Др Бранимир Несторовић за курир: Коронавирус нисам имао! Лекар сам, не бих угрозио себе ни друге!

Курир 27.05.2020
Члан кризног штаба поново подигао прашину у јавности тврдњом да је претпостављао да је прележао ковид на ногама. Проф. др Бранимир Несторовић, члан кризног штаба за борбу против коронавируса и начелник Одељења пулмологије и… »

Вести дана »