Повезане вести

Марковић: Одлука о отварању граница донесена у складу са смјерницама ЕК

Марковић: Одлука о отварању граница донесена у складу са смјерницама ЕК

Глас Америке 27.05.2020
ПОДГОРИЦА — Премијер Црне Горе Душко Марковић саопштио је да је одлуку о отварању граница Црна Гора донијела уважавајући смјернице и постулате изнете у кључним актима Европске комисије, а не "на основу галаме и манипулација"… »
Марковић: Телефони раде - српске власти су могле да позову мене или Ђукановића, не полажемо рачуне никоме

Марковић: Телефони раде - српске власти су могле да позову мене или Ђукановића, не полажемо рачуне никоме

РТВ 27.05.2020
ПОДГОРИЦА - Премијер Црне Горе Душко Марковић рекао је да телефони раде и власти из Србије су могле да назову и питају ако их занимају одлуке Владе Црне Горе да засад неће отворити границу према Србији. "Брнабић је могла да… »
Марковић: Нема љутње кад је у питању национално здравље

Марковић: Нема љутње кад је у питању национално здравље

РТС 27.05.2020
Коментаришући одлуку Србије да забрани слетање авиона "Монтенегро ерлајнса" на аеродром "Никола Тесла", премијер Душко Марковић саопштио је да је то одлука Србије коју ће Црна Гора поштовати. Рекао је и да прате ситуацију у… »
Марковић:Одлука о отварању граница није политичка, већ у складу са епидемиолошким стандардима

Марковић:Одлука о отварању граница није политичка, већ у складу са епидемиолошким стандардима

Нови магазин 27.05.2020
Црногорски премијер Душко Марковић изјавио је данас да је одлука владе о отварању граница, која за сада изузима Србију и неколико држава региона, донета у складу са "епидемиолошким стандардима" и одбацио тврдње да је политички… »
"Премијерка Србије има мој број телефона, што ме није звала?" (видео)

"Премијерка Србије има мој број телефона, што ме није звала?" (видео)

Мондо 27.05.2020
Председник Владе Црне Горе Душко Марковић каже да није донета одлука о отварању граница, већ да одређене земље испуњавају услове. "У ставу Србије има политике, а не у нашем", каже он и поручује: "Радујемо се доласку Срба на… »
"Радујемо се доласку српских грађана у Црну Гору. Власти из Србије могле да назову и да нас питају"

"Радујемо се доласку српских грађана у Црну Гору. Власти из Србије могле да назову и да нас питају"

Телеграф 27.05.2020
Премијер Црне Горе рекао да одлука Подгорице о границама није политичка, већ да се темељи на епидемиолошким стандардима. Одлука Црне Горе о планираном отварању границама са неким државама, међу којима није Србија, изазвала је… »
Премијер Црне Горе: Нема љутње кад се штити здравље; Срби, добро дошли!

Премијер Црне Горе: Нема љутње кад се штити здравље; Срби, добро дошли!

Мондо 27.05.2020
Овако је председник Владе Црне Горе Душко Марковић прокоментарисао одлуку о отварању граница за поједине земље, не и за Србију. "Ми се нисмо љутили када је Србија прва затворила границу према нама", каже он. Опозиција: "Могла… »
Сеничић о затварању граница: "Недолазак српских туриста ће највише осетити Будванска ривијера"

Сеничић о затварању граница: "Недолазак српских туриста ће највише осетити Будванска ривијера"

Телеграф 27.05.2020
Многи Срби су планирали да летње дане проведу у Црној Гори, а онда одједном - тајац. Одлука Црне Горе да не отвори границу са Србијом изазвала је поприлично бурне реакције јавности, а свакако је ова вест највише забринула… »
Црногорци шаљу моћне поруке Србима након забране уласка у Црну Гору и слетања авиона у Београд

Црногорци шаљу моћне поруке Србима након забране уласка у Црну Гору и слетања авиона у Београд

Телеграф 27.05.2020
Једно је порука власти, а друго је порука народа. Вест да грађани Србије неће моћи да уђу у Црну Гору одјекнула је регионом. Након што су власти у Подгорици саопштиле да је Црна Гора одлучила да не отвори границу према нашој… »

Вести дана »