Повезане вести

"Монтенегро ерлајнс" не може у Србију, Београд и Подгорица објашњавају зашто

"Монтенегро ерлајнс" не може у Србију, Београд и Подгорица објашњавају зашто

РТС 27.05.2020
Авионима црногорског авио-превозника "Монтенегро ерлајнс" од данас је забрањено слетање на београдски аеродром "Никола Тесла". Директорат цивилног ваздухопловства меру је донео након одлуке црногорских власти да не отворе… »
Марковић: Брнабић је могла да позове мене, не затварамо границу

Марковић: Брнабић је могла да позове мене, не затварамо границу

Дневник 27.05.2020
ПОДГОРИЦА: Премијер Црне Горе Душко Марковић рекао је да телефони раде и власти из Србије су могле да назову и питају ако их занимају одлуке Владе Црне Горе да засад неће отворити границу према Србији. "Брнабић је могла да позове… »
Обрт у Подгорици: Црногорци сад позивају Србе да дођу

Обрт у Подгорици: Црногорци сад позивају Србе да дођу

Блиц 27.05.2020
Одлука о томе са којим це државама бити отворене границе, а коју би у четвртак требало да донесе Национално координационо тело за заразне болести, биће заснована на епидемиолошким стандардима, изјавио је даанас премијер Црне Горе… »
Политика или епидемија - шта је иза одлуке Подгорице о "рампи" за грађане Србије

Политика или епидемија - шта је иза одлуке Подгорице о "рампи" за грађане Србије

Н1 Инфо 27.05.2020
Полемика на релацији Београд-Подгорица не престаје. Председник Србије Александар Вучић каже да нема никакву сумњу да је одлука Црне Горе да њене границе од 1. јуна не буду отворене за држављање Србије политичка одлука… »
Вучић о одлуци Подгорице: Ми у то блато нећемо улазити

Вучић о одлуци Подгорице: Ми у то блато нећемо улазити

Глас Западне Србије 27.05.2020
Одлука Црне Горе да од 1. јуна не отвори границе са Србијом је политичка, каже председник Александар Вучић, додајући да Србија своју границу неће затварати. У међувремену је ступила на снагу суспензија, којом је авионима… »
Марковић: Одлука о граници није политичка, не знам шта је повод за изјаву Вучића

Марковић: Одлука о граници није политичка, не знам шта је повод за изјаву Вучића

Н1 Инфо 27.05.2020
Црногорски премијер Душко Марковић изјавио је да је одлука владе о отварању граница, која за сада изузима Србију и неколико држава региона, донета у складу са "епидемиолошким стандардима" и одбацио тврдње да је политички… »
Црногорски премијер најавио употребу силе? "Сваки покушај деструкције и дестабилизације биће санкционисан!"

Црногорски премијер најавио употребу силе? "Сваки покушај деструкције и дестабилизације биће санкционисан!"

Правда 27.05.2020
Премијер Црне Горе Душко Марковић поручио је данас да су сви покушаји и насртаји угрожавања мира, стабилности, а посебно независности Црне Горе узалудни и да ће бити санкционисани. - Узалудни су насртаји, намерно кажем насртаји… »
Премијер Црне Горе: Поштујемо одлуку Србије о забрани летова, видећемо шта стоји иза тога

Премијер Црне Горе: Поштујемо одлуку Србије о забрани летова, видећемо шта стоји иза тога

Блиц 27.05.2020
"Њихова је одлука да забране летове "Монтенегро ерлајнса" на српски аеродром. Поштујемо, видећемо шта стоји иза тога и колико ће трајати. Ово је самостална независна одлука Србије", казао је премијер Црне Горе Душко Марковић у… »
Кнежевић: Нећемо дозволити државу на антисрпству

Кнежевић: Нећемо дозволити државу на антисрпству

Дневник 27.05.2020
ПОДГОРИЦА: Демократски фронт нема намеру да преиспитује црногорску независност, али неће дозволити грађење државе на антисрпству и проглашењу СПЦ за агресора, поручио је данас у парламенту опозициони посланик Милан Кнежевић… »
И ми се надамо да ће српски држављани што пре моћи у Црну Гору, нисам наредио хапшење владике: Душко Марковић на…

И ми се надамо да ће српски држављани што пре моћи у Црну Гору, нисам наредио хапшење владике: Душко Марковић на…

Вечерње новости 27.05.2020
Србија се успешно носи са епидемојом коронавируса и ми у Влади се надамо да ће се то десити брже него што стандарди говоре. У том тренутку ми ћемо бити отворени за српске држављане - изјавио је премијер ЦГ Душко Марковић. Сви… »
“Дјеци црногорских тајкуна забранити провод по Београду”

“Дјеци црногорских тајкуна забранити провод по Београду”

Нова 27.05.2020
У црногорском парламенту данас се водила бурна расправа о бројним питањима, а на дневном реду нашла се и одлука црногорских власти да не отворе од 1. јуна границу са Србијом. Због тога су севале варнице између премијера Душка… »
"Истерајте црногорске тајкуне из Београда, њиховој деци забраните провод": Кнежевић изазвао буру, сасуо им све у лице

"Истерајте црногорске тајкуне из Београда, њиховој деци забраните провод": Кнежевић изазвао буру, сасуо им све у лице

Србија данас 27.05.2020
Бурно у парламенту. У црногорском парламенту данас се водила бурна расправа о бројним питањима, а на дневном реду нашла се и одлука црногорских власти да не отворе од 1. јуна границу са Србијом. Због тога су севале варнице… »
Црногорски премијер: Сваки покушај деструкције и дестабилизације биће санкционисан

Црногорски премијер: Сваки покушај деструкције и дестабилизације биће санкционисан

Блиц 27.05.2020
Премијер Црне Горе Душко Марковић поручио је данас да су сви покушаји и насртаји угрожавања мира, стабилности, а посебно независности Црне Горе узалудни и да ће бити санкционисани. - Узалудни су насртаји, намерно кажем насртаји… »
Премијер Црне Горе: НАТО нас штити! Опозиција: Ви сте 30-годишња епидемија

Премијер Црне Горе: НАТО нас штити! Опозиција: Ви сте 30-годишња епидемија

Мондо 27.05.2020
У Скупштини Црне Горе расправа о актуелном тренутку, пре свега односу Црне Горе и Србије, Српске православне цркве, отварању граница... У Скупштини Црне Горе расправа о актуелном тренутку, пре свега односу Црне Горе и Србије… »

Вести дана »