Povezane vesti
Veran Matić o uznemiravanju novinara N1: Bez intervencije sistema taj čovek se neće sam zaustaviti
Danas 27.05.2020
Postoji osnov da se podnese prijava protiv osobe koja je uznemiravala novinara TV N1 Dušana Mlađenovića, ali „bez intervencije sistema taj čovek se neće zaustaviti“ – izjavio je danas Veran Matić, predsednik Komisije za istraživanje ubistava… »
Matić nakon napada na novinara N1: Taj čovek se neće sam zaustaviti
N1 Info 27.05.2020
"Mislim da postoji u određenim članovima Krivičnog zakona osnova da se podigne prijava po službenoj dužnosti. Ima posla i za tužilaštvo, a i za privatnu krivičnu prijavu. Ako se nekom intervencijom sistema taj čovek ne zaustavi, taj čovek se… »
Vesti dana »

Ministar unutrašnjih poslova Srbije: Proizvođač kaže da zvučni top nije upotrebljen u Beogradu
Beta pre 21 minutajoš 3 povezane

Ima topa-nema topa, u magacinu je, u stvari pored Skupštine: Dačić danima ne može da se dogovori sam sa sobom
Danas pre 45 minutajoš 2 povezane

Poginuli bračni par i još jedna osoba: Detalji stravičnog sudara kod Melenaca: Dva automobila potpuno izgorela, traktor smrskan, oglasio se i MUP (foto, video)
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Kecmanović pobedio u prvom kolu mastersa u Majamiju, srpski teniser u drugoj rundi protiv petog nosioca
Danas pre 45 minutajoš 2 povezane