Povezane vesti
Trifunović: Na odluku o izlasku na izbore uticali bakljaši
Nova 28.05.2020
Lider Pokreta slobodnih građana (PSG) Sergej Trifunović izjavio je da se ta organizacija trudi da gaji lepe odnose sa ostatkom opozicije, ali da ga "ne zanima previše" kako su drugi reagovali na odluku koja je doneta u pokretu na čijem je čelu, o… »
Trifunović: Ne zanima me previše reagovanje u opoziciji na odluku PSG da izađe na izbore
Danas 28.05.2020
Lider Pokreta slobodnih gradjana (PSG) Sergej Trifunović izjavio je da se ta organizacija trudi da gaji lepe odnose sa ostatkom opozicije, ali da ga „ne zanima previše“ kako su drugi reagovali na odluku koja je doneta u pokretu na čijem je čelu, o… »
Trifunović: Ne zanima me previše reakcija drugih na to što PSG izlazi na izbore
N1 Info 28.05.2020
Lider Pokreta slobodnih građana (PSG) Sergej Trifunović izjavio je da se ta organizacija trudi da gaji lepe odnose sa ostatkom opozicije, ali da ga "ne zanima previše" kako su drugi reagovali na odluku koja je doneta u pokretu na čijem je čelu, o… »
Vesti dana »

Zločin bez kazne: Širom Srbije obeležen Dan sećanja na žrtve NATO agresije iz 1999. godine
Sputnik pre 1 satjoš 49 povezanih

Rušilački bilans NATO agresije: Tokm bombardovanja 1999. na kraljevački kraj bačeno više od 600 projektila
Večernje novosti pre 55 minutajoš 44 povezane

"Pucano na moj stan": Dr Dragan Milić: "Metak išao tačno na jastuk, pucač je dobro ciljao"
Blic pre 23 minutajoš 74 povezane

Real bez ključnog košarkaša protiv crvene zvezde?! Deluje da Madriđani imaju ozbiljan problem pred najvažnije duplo kolo!
Hot sport pre 1 satjoš 40 povezanih