Повезане вести

Пријавили сте се за 100 евра, а онда добили чудну поруку! Ево шта треба да урадите ако вам је пријава одбијена!

Пријавили сте се за 100 евра, а онда добили чудну поруку! Ево шта треба да урадите ако вам је пријава одбијена!

Курир 28.05.2020
Иако је пријава за једнократну помоћ од 100 евра прошла готово беспрекорно и већина грађана је успешно добила новац од државе, мали број људи је имао проблеме са пријавом. Медијима су се јављали читаоци којима је је пријава… »
До када морате да подигнете 100 евра са рачуна?

До када морате да подигнете 100 евра са рачуна?

РТВ 28.05.2020
БЕОГРАД - Око пола милиона грађана дневно добије 100 евра финансијске помоћи од државе. Питање које ових дана мучи многе је шта ће се десити са новцем ако су одлучили да им буде исплаћен на наменски рачун. Из Министарства… »
Како је неко добио 100€, а ја нисам, а пре сам се пријавио? Ево одговора!

Како је неко добио 100€, а ја нисам, а пре сам се пријавио? Ево одговора!

Мондо 28.05.2020
Не брините, у Министарству финансија тврде да ће сви који су се исправно пријавили добити својих 100 евра. До 7. јуна треба да буде исплаћено свима. Не брините, у Министарству финансија тврде да ће сви који су се исправно… »
Сто евра до сада добило 1,5 милиона грађана

Сто евра до сада добило 1,5 милиона грађана

Радио 021 28.05.2020
За пријаву за једнократну помоћ од 100 евра остало је још десет дана, док ће свима новац бити исплаћен у року од највише 11 дана. До јутрос у 8 часова за новчану помоћ се пријавило 4.149.500 грађана, потврдили су за "Блиц" у… »
10 минута: Грађанима у Крагујевцу почела исплата 100 евра

10 минута: Грађанима у Крагујевцу почела исплата 100 евра

РТК 28.05.2020
После пензионера и корисника социјалне новчане помоћи, почела је исплата грађанима који су се пријавили за помоћ од 100 евра. У крагујевачким банкама данас су новац подизали грађани који су се пријавили за помоћ првих дана… »

Вести дана »