Povezane vesti
Deo niških demokrata izlazi na lokalne izbore
Danas 28.05.2020
Doskorašnji predsednik Gradskog odbora Demokratske stranke Miodrag Stanković i deo niških demokrata učestvovaće na predstojećim lokalnim izborima u Nišu na nivou grada i pet gradskih opština, potvrđeno je juče za naš list u toj stranci. U… »
Predsednik niškog odbora DS podneo ostavku i izlazi na lokalne izbore
Večernje novosti 28.05.2020
Predsednik Gradskog odbora Demokratske stranke u Nišu Miodrag Stanković podneo je ostavku na mesto predsednika niškog odbora i najavio izlazak na izbore. Predsednik Gradskog odbora Demokratske stranke u Nišu Miodrag Stanković podneo je ostavku na… »
Otkazao poslušnost: Šef niških podneo ostavku, izlazi na izbore iako ih DS bojkotuje
Blic 28.05.2020
Predsednik Gradskog odbora Demokratske stranke u Nišu Miodrag Stanković, podneo je ostavku na ovu stranačku funkciju, kako bi izašao na lokalne izbore. Međutim, on to neće učiniti na listi DS, već u okviru Grupe građana "Niš, moj grad", prenosi… »
Prvi čovek DS u Nišu podneo ostavku, na lokalnim izborima u koaliciji “Niš, moj grad”
Jugmedia 28.05.2020
Predsednik Gradskog odbora Demokratske stranke u Nišu Miodrag Stanković saopštio je danas da je podneo ostavku na mesto predsednika Gradskog odbora te stranke i dodao da će na predstojećim izborima učestvovati u koaliciji “Niš, moj grad”. “I… »
Stanković izlazi na izbore sa koalicijom „Niš, moj grad“
Niške vesti 28.05.2020
“I pored više pokušaja da promenimo odluku rukovodstva Demokratske stranke o bojkotu lokalnih izbora, to nisam uspeo. Nisam želeo ranije da o tome govorim u javnosti, poštovao sam odluku moje stranke, ali se moj stav znao od početka: republičke… »
Predsednik niških demokrata podeno ostavku, izlazi na izbore
Nova 28.05.2020
Predsednik Gradskog odbora Demokratske stranke u Nišu Miodrag Stanković podneo je ostavku i izlazi na lokalne izbore u okviru grupe građana "Niš, moj grad". Stanković se u internoj poruci obratio članovima i naveo da je za vršioca dužnosti… »
Predsednik go DS Niš podneo ostavku: Idem na lokalne izbore
Srbija danas 28.05.2020
Predsednik gradskog odbora Demokratske stranke u Nišu Miodrag Stanković podneo ostavku na tu funkciju i izaći će na predstojeće lokalne izbore u tom gradu u okviru grupe građana "Niš moj grad". Kako je naveo razlog za ostavku je to, što i pored… »
Predsednik go DS Niš podneo ostavku, izlazi na lokalne izbore
Telegraf 28.05.2020
Nisam želeo ranije da o tome govorim u javnosti, poštovao sam odluku moje stranke, ali moj stav se znao od početka - rekao je Miodrag Stanković. Predsednik gradskog odbora Demokratske stranke u Nišu Miodrag Stanković podneo ostavku na tu funkciju i… »
Stanković nije više predsednik niškog DS-a, izlazi na izbore sa koalicijom “Niš, moj grad”
Južne vesti 28.05.2020
Posle puno previranja, raspuštanja, spekulacija da šuruje sa SNS i da se i pored odluke Demokratske stranke da bojkotuje, predsednik odbora u Nišu Miodrag Stanković sprema da izađe na izbore, on je podneo ostavku na stranačku funkciju. Saopštio je… »
Vesti dana »
"Prekjuče me je pozvao i 9 minuta: Molio..." Čeda Jovanović se oglasio povodom smrti Dragana Markovića Palme: "Jutros mi nije odgovorio na poziv" (foto)
Blic pre 7 satijoš 20 povezanih
VJT u Novom Sadu traži pritvor za 13 osumnjičenih zbog pada nadstrešnice
Danas pre 6 satijoš 6 povezanih
Vučević se oprostio od Dragana Markovića Palme: "Uvek je posvećeno i predano radio u interesu Srbije"
Blic pre 8 satijoš 2 povezane