Повезане вести

Косовско тужилаштво разматра Тачијеве оптужбе против Куртија

Косовско тужилаштво разматра Тачијеве оптужбе против Куртија

Нова 28.05.2020
По оптужби председника Косова Хашима Тачија, Државно тужилаштво Косова је почело прикупљање информација о уласку премијера и још двојице из Владе у "собу за прислушкивање" Телекома Косова. Портпарол тужилаштва Екрем Љутфиу је… »
Косовско тужилаштво прикупља информације поводом Тачијеве оптужбе Куртија

Косовско тужилаштво прикупља информације поводом Тачијеве оптужбе Куртија

Нови магазин 28.05.2020
По оптужби председника Косова Хашима Тачија, Државно тужилаштво Косова (ДТК) је данас почело прикупљање информација о уласку премијера и још двојице из Владе у "собу за прислушкивање" Телекома Косова. Портпарол тужилаштва… »
Тужилаштво проверава наводе Тачија

Тужилаштво проверава наводе Тачија

Данас 28.05.2020
Портпарол Специјалног тужилаштва Косова Екрем Љутфиу изјавио је данас да је то тужилаштво кренуло у процес прикупљања информација о томе да ли је нека неовлашћена особа улазила у собу за прислушкивање у Телекому Косова… »
Курти: Лаж је да сам био у соби за прислушкивање Телекома Косова

Данас 28.05.2020
Вршилац дужности премијера Косова Аљбин Курти изјавио је данас да су лажи и клевете изјаве косовског председника Хашим Тачија да је са двојицом сарадника био у соби за прислушкивање у Телекому Косова. „То су лажи, клевете… »
Курти: Нисам био у соби за прислушкивање Телекома Косова

Курти: Нисам био у соби за прислушкивање Телекома Косова

Нова 28.05.2020
Вршилац дужности премијера Косова Аљбин Курти изјавио је да су лажи и клевете изјаве косовског председника Хашим Тачија да је са двојицом сарадника био у соби за прислушкивање у Телекому Косова. “То су лажи, клевете. Проблем са… »

Н1 Инфо 28.05.2020
Вршилац дужности премијера Косова Аљбин Курти изјавио је да су лажи и клевете изјаве косовског председника Хашим Тачија да је са двојицом сарадника био у соби за прислушкивање у Телекому Косова. "То су лажи, клевете. Проблем са… »

Вести дана »