Povezane vesti
Rakočević: Ataman me je poslao u šumu, a tamo – čopor pasa
Nova 28.05.2020
Čudan je čovek Ergin Ataman. Dobar, štaviše, odličan trener, ali se ne može reći da je najprijatnija osoba na svetu. To je na svojoj koži osetio nekadašnji košarkaš, a sada potpredsednik Košarkaškog saveza Srbije Igor Rakočević. Jedan od… »
Rakočević otkrio: Ataman me slao da trčim u šumu, gde sam bežao od čopora pasa
Mozzart sport 28.05.2020
Zanimljiva ispovest potpredsednika KSS. Igora Rakočevića navijači Efesa pamte po dobrom. Pomogao je klubu da se dokopa dva trofeja Superkupa, a u svojoj poslednjoj sezoni u Istanbulu bio je daleko najbolji strelac Evrolige, zbog čega je osvojio… »
Rakočevića jurili divlji psi zbog Atamana!
Sportske.net 28.05.2020
Nije dao na sebe, a to ga umalo nije koštalo i života. Legendarni košarkaš Igor Rakočević nosio je dres Efesa u periodu od 2009. do 2011. godine. Igrao je pod trenerskom palicom Ergina Atamana sa kojim nije imao naročito dobre odnose, a sada je u… »
Vesti dana »
Viši sud u Novom Sadu odlučio: Odbijen predlog tužilaštva za pritvor Vesiću, Tanasković i Dimoski
Telegraf pre 24 satajoš 40 povezanih
Šta studenti protestom traže i kako je vlast Srbije na to odgovorila?
Slobodna Evropa pre 24 satajoš 29 povezanih
Katastrofalno zagađenje vazduha za Novu godinu u Srbiji: U ovom mestu zabeležena sedam puta veća koncentracija PM 2,5 čestica
Danas pre 11 satijoš 14 povezanih
Vozači, oprez! Amss upozorava na opasnost od ove dve pojave: U takvim uslovima saobraćajne nezgode su česte
Blic pre 5 satijoš 30 povezanih