Повезане вести
Партизан реаговао после вести да су Гробари тукли Саву Милошевића
Вести онлине 28.05.2020
Српску спортску јавност уздрмале су вести о наводном инциденту и физичком обрачуну, тренера Партизана Сава Милошевића и једног од навијача црно-белих. Међутим, из Хумске поручују да ништа од информација коју су пренели медији у… »
Саво Милошевић: Будалаштине и измишљотине о сукобу са навијачима
Дневник 28.05.2020
БЕОГРАД: Тренер фудбалера Партизана Саво Милошевић демантовао је писање београдских медија о физичком сукобу са навијачима црно-белих. Милошевић је истакао да та прича траје већ месец и по дана и да се трудио да избегне да… »
Милошевић смирен после писања о њему: Јасно је да су приче о мени измишљене и ја у наручиоцима видим страх (видео)
Вечерње новости 28.05.2020
То је обичан људски шљам који је, зарад личних интереса, у стању да гази по људима, рекао је мирно тренер Партизана. НЕПОСРЕДНО пред наставак Суперлиге Србије и до краја недефинисане одлуке зашто је некоме стало да се… »
Свако ће да жање шта је сејао – Милошевић: То нису новинари, то је шљам који гази по људима
Хот спорт 28.05.2020
На прес конференцији пред утакмицу Партизана и Младости у оквиру 27. кола Суперлиге Србије јавности се обратио тренер црно-белих Саво Милошевић обратио се новинарима. Део конференције Милошевић је искористио да демантује натписе… »
Милошевић: То нису новинари, то је људски шљам
Н1 Инфо 28.05.2020
Месец и по дана прича се прича како су „навијачи малтретирали тренера Партизана Саву Милошевића у затвореном ресторану на стадиону у Хумској 1. Стратег црно-белих је о томе проговорио тек данас, јер су медији отишли корак даље у… »
Милошевић о сукобу са навијачима: Будалаштине и измишљотине
Нова 28.05.2020
Тренер фудбалера Партизана Саво Милошевић демантовао је писање београдских медија о физичком сукобу са навијачима црно-белих.… »
Саво Милошевић о сукобу са навијачима: Будалаштине и измишљотине /видео/
Спутник 28.05.2020
Тренер фудбалера Партизана Саво Милошевић демантовао је писање београдских медија о физичком сукобу са навијачима црно-белих. Милошевић је истакао да та прича траје већ месец и по дана и да се трудио да избегне да говори о… »
Саво прекинуо ћутање: "Неће ме пореметити обичан људски шљам!"
Спортске.нет 28.05.2020
Милошевић био веома јасан пред меч са Младости у Хумској. Тренер Партизана Саво Милошевић се на данашњој конференцији за медије осврнуо на спекулације о физичком сукобу са навијачима Партизана пре месец дана. Инцидент се наводно… »
Саво Милошевић: Шљам пласира лажи, њих је страх од Партизана! (видео)
Мондо 28.05.2020
Овако је тренер црно-белих одговорио на натписе о наводном нападу хулигана на њега током ванредног стања, а што су поједини медији објавили јуче. "Не мислим да смо ускраћени да се боримо за титулу, Звезда је много побегла"… »
Саво о "случају шамари": "Доведен сам да немам назад! Нисам хтео да одговарам на то, ја немам страх ни од кога!"
Спортал блиц 28.05.2020
Ово је читава Србија чекала да чује. Тренер одржао је прес конференцију пред меч са Младости из Лучана (субота, 17.30) на коме је било речи о многим темама. - Прича траје месец и по дана, ја сам избегавао да причам о… »
Милошевић: Шљам ме гази, морао сам да објашњавам деци
Нова 28.05.2020
Тренер фудбалера Партизана Саво Милошевић рекао је да нема страх после медијских навода о наводном његовом сукобу са навијачима београдског клуба. Он је на конференцији за медије одржаној уочи утакмице са Младости из Лучана, на… »
Огласио се ФК Партизан: Црно-бели открили истину о наводном ‘малтретирању’ и одласку Саве Милошевића
Хот спорт 28.05.2020
Праву пометњу изазвала је информација која се појавила у среду увече о наводном малтретирању тренера Партизана Саве Милошевића од стране навијача тог клуба пре месец дана. Поводом тога су се огласили челници црно-белих који су… »
Прва реакција из партизана: Ево шта су црно-бели поручили након вести да су навијачи шамарали Саву Милошевића!
Спортал блиц 28.05.2020
Читавим Балканом се пронела вест да је тренер Парног ваљка био жртва физичког напада од стране навијача. је на стадиону од навијача, али управа црно-белих одлучно негира овакве тврдње. Као што је то обично случај, међу првима… »
Скандал на стадиону ЈНА! Навијачи Партизана шамарали Саву Милошевића у пуном ресторану!
Спортал блиц 27.05.2020
Саво Милошевић је близу одласка из Хумске, а разлог није једино спортски, већ и сукоб који је тренер имао са навијачима црно-белих. Све се одиграло у ресторану на стадиону у Хумској, када је чак добио и неколико удараца од… »