Povezane vesti
Od 1. juna dozvoljene đačke ekskurzije, maturske večeri od sredine juna
Niške vesti 28.05.2020
Maturanti će, ukoliko su imali predviđena putovanja u inostranstvo, morati da ih zamene nekom destinacijom u Srbiji. “Ja sam jutros prosledio dopise školama i oni sada imaju opciju da završe dogovorena putovanja. Cilj je da oni koji žele da iskoriste… »
ŠARČEVIĆ: Đačke ekskurzije dozvoljene od ponedeljka, maturske večeri u drugoj polovini juna
Moj Novi Sad 28.05.2020
Ministar prosvete Mladen Šarčević rekao je da od prvog juna mogu da se organizuju đačka putovanja. Ipak, maturanti će, ukoliko su imali predviđena putovanja u inostranstvo, morati da ih zamene nekom destinacijom u Srbiji. – Ja sam jutros prosledio dopise… »
Šarčević: Đačke ekskurzije od 1. juna, mogu da počnu i pripreme za proslavu maturskih večeri
Telegraf 28.05.2020
Maturanti će, pak, ukoliko su imali predviđena putovanja u inostranstvo, morati da ih zamene nekom destinacijom u Srbiji. Ministar prosvete Mladen Šarčević rekao je da od 1. juna mogu da se organizuju đačka putovanja. Ipak, maturanti će, ukoliko su imali… »
Vesti dana »
U 9 sati u Banatskom Karlovcu 32 stepena Celzijusa, u Beogradu 31
Insajder pre 11 minutajoš 30 povezanih
Marinković (Vojvodinašume): Noć bila teška, košava i veoma topao dan bi danas mogli dodatno da otežaju gašenje požara
Insajder pre 31 minutajoš 16 povezanih
Počinje prijava za pomoć države od 6.000 dinara: Evo kome novac stiže automatski i kada kreće isplata
NIN pre 41 minutajoš 13 povezanih
Stižu ‘najjači El Ninjo u istoriji’ i ‘najtoplija godina od kada postoje merenja’
Danas pre 32 minutajoš 8 povezanih
Dvogodišnji dečak i još dve osobe povređeni u dva udesa tokom noći u Beogradu
Nova pre 1 satjoš 8 povezanih