Povezane vesti
Od 1. juna dozvoljene đačke ekskurzije, maturske večeri od sredine juna
Niške vesti 28.05.2020
Maturanti će, ukoliko su imali predviđena putovanja u inostranstvo, morati da ih zamene nekom destinacijom u Srbiji. “Ja sam jutros prosledio dopise školama i oni sada imaju opciju da završe dogovorena putovanja. Cilj je da oni koji žele da iskoriste… »
ŠARČEVIĆ: Đačke ekskurzije dozvoljene od ponedeljka, maturske večeri u drugoj polovini juna
Moj Novi Sad 28.05.2020
Ministar prosvete Mladen Šarčević rekao je da od prvog juna mogu da se organizuju đačka putovanja. Ipak, maturanti će, ukoliko su imali predviđena putovanja u inostranstvo, morati da ih zamene nekom destinacijom u Srbiji. – Ja sam jutros prosledio dopise… »
Šarčević: Đačke ekskurzije od 1. juna, mogu da počnu i pripreme za proslavu maturskih večeri
Telegraf 28.05.2020
Maturanti će, pak, ukoliko su imali predviđena putovanja u inostranstvo, morati da ih zamene nekom destinacijom u Srbiji. Ministar prosvete Mladen Šarčević rekao je da od 1. juna mogu da se organizuju đačka putovanja. Ipak, maturanti će, ukoliko su imali… »
Vesti dana »

Protesti protiv blokada širom Srbije; MUP: Incident u Kosjeriću, povređena tri policajca /foto/
Sputnik pre 16 minutajoš 36 povezanih

Dončić se oglasio posle pobede turnira: Jasna poruka nakon strašne partije! Karlos alkaraz je šampion US opena: Španac savladao Janikera Sinera i vratio se na prvo mesto ATP liste!
Hot sport pre 16 minutajoš 47 povezanih

Evo koliko je novca zaradila Srbija nakon ispadanja u osmini finala Eurobasketa
Telegraf pre 1 satjoš 95 povezanih

Studenti u blokadi Medicinskog fakulteta pozvali sutra na okupljanje zbog policijske brutalnosti
Radio 021 pre 1 satjoš 28 povezanih