Povezane vesti
Od 1. juna dozvoljene đačke ekskurzije, maturske večeri od sredine juna
Niške vesti 28.05.2020
Maturanti će, ukoliko su imali predviđena putovanja u inostranstvo, morati da ih zamene nekom destinacijom u Srbiji. “Ja sam jutros prosledio dopise školama i oni sada imaju opciju da završe dogovorena putovanja. Cilj je da oni koji žele da iskoriste… »
ŠARČEVIĆ: Đačke ekskurzije dozvoljene od ponedeljka, maturske večeri u drugoj polovini juna
Moj Novi Sad 28.05.2020
Ministar prosvete Mladen Šarčević rekao je da od prvog juna mogu da se organizuju đačka putovanja. Ipak, maturanti će, ukoliko su imali predviđena putovanja u inostranstvo, morati da ih zamene nekom destinacijom u Srbiji. – Ja sam jutros prosledio dopise… »
Šarčević: Đačke ekskurzije od 1. juna, mogu da počnu i pripreme za proslavu maturskih večeri
Telegraf 28.05.2020
Maturanti će, pak, ukoliko su imali predviđena putovanja u inostranstvo, morati da ih zamene nekom destinacijom u Srbiji. Ministar prosvete Mladen Šarčević rekao je da od 1. juna mogu da se organizuju đačka putovanja. Ipak, maturanti će, ukoliko su imali… »
Vesti dana »
Još jedna železnička nesreća u Španiji Voz iskočio iz šina kod Barselone: Ima mrtvih, najmanje 20 osoba povređeno
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Ona je Nemanji Vidiću najveća podrška: Ana se retko pojavljuje u javnosti, rodila mu je troje dece, a malo ko zna da je završila težak fakultet
Blic pre 2 satajoš 3 povezane
Penjaroja nakon prvog evroligaškog trijumfa na klupi Partizana: Srećan sam, jer igrači počinju da razumeju kako je potrebno igrati da bi se pobeđivalo
Danas pre 1 satjoš 2 povezane
Srbija doživela prvi poraz na Evropskom prvenstvu, predstoji polufinale
Danas pre 48 minutajoš 2 povezane